/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 301.
    -1
    Sana 4 ayrı açıklama yapacam. Anla diye numaralandırıyorum bak:
    1. Atatürkü sevmiyormuşsun. Sevmezsen sevme skimin evladı çok ihtiyacı var sanki ülkenin sana. Kendi sanki önemli bir devlet adamı bir seyleri değiştirecek bir lider bir dahi falan da gelmiş burda may mıy mıy trip atıyor. Sevmezsen sevme kardeşim senin 2 gramlık beynin mi lazım bize.
    2. Camiileri sattı diyorsun orada zaten dedim bu bor troll diye, ben de seni bir troll gibi alacam. Ama olur da bunu ciddiye alıp destekleyen ameleler varsa diye yazayım: camiiyi nerden satmış kime satmış hiç bilmiyorum. Türkçe ezan demişsin bir de. Lan züt batıyor herhalde anladığın şeye inanmak. illa cinslik bir takluk yapacan anlamadığın şeye inanacan. Al şimdi arapça dinliyoruz bak ülkedeki dindarlarda afedersin gibim kadar ne vicdan var ne Allah korkusu bence. Başta baştakiler olmak üzere.
    3. Demişsin ki Türküm. Helal baba ama bu nasıl bir dayanaktır ben de bunu çözemedim. Ayrıca keşke Türk olmasaydın. Ama neyse olmuş bir kere.
    4. Atatürkün Müslüman olduğuna inanmıyormuşsun. inanma kardeşim. Zorla mı. Sanane hem. Adam bir kahramanlık yapmış bir liderlik yapmış banane dininden mininden. Nesin sen Kiramen Katibin misin.
    Al şimdi bunları oku. Ben de bunu kavga çıkarmaya yazmadım. Ama şöyle bir etrafına bak de ki ulan ben ne tak ne yüzsüz bir insanım. dıbına koduğumun Salih abisi seni.
    ···
    1. 1.
      -1
      bak kodomon ejderi seni burada bu açıklamaları yapman gibimde bile değil üstelik sevip sevmemem de kimsnein umrunda olmaması beni mutlu eder çünkü karışmazlar ama senin baya umrunda heralde gelip bide maddelere ayırmış.
      ···
      1. 1.
        -1
        Falloşçum ben onu kendini bir şey sanma diye yazdım boş zamanımda. Maddelere de anlarsın belki diye ayırdım ama gib beyinli olduğun için anlamamışsın. zütüne sok bu entryi ayrıca kim sana karışsın lan çok umrumuzda diyoruz kendihalinebiriben Atatürkü sevmiyormuş oha hemen anıtkabiri falan yıkalım amk salağı
        ···
   tümünü göster