/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +3
    bir meslekte belli bir süre geçirdikten sonra kendini o işin kurdu sanması sorunsalı ile karşı karşıyayız sevgili panpalar.

    toplumda avukat olarak bilinen ve statüsü bu doğrultuda şekillenen pantitionaninanay adlı yazarımız, 3-5 bilgisiz kişinin sorununa şimdiye kadar cevaplanmış şekilde kendinden hiçbir şey katmayarak cevap verince kendine ayrı bir misyon yüklemiş gibi gözüküyor.

    haklı da aslında. böyle bir platformda az biraz bilgiye sahip olan ( işine saygım sonsuz panpacığım ) anında sivrilir ve insanları kendinden katmadığı, yorum yapma olasılığı sıfır olan bir mesleğin direktifleri doğrultusunda yönlendirebilir.

    bu durumda sorulması gereken soru şudur ki ; sözlüğün anasını giben, rasyonel hiç bir temele dayanmadan iş yapan, sadece kendi çıkarını düşünerek hareket edip de sözlüğü bu hale getiren yönetimin bu ortam içinde ahkam kesmesi ne kadar doğru ?

    anarşistlik söylemleri ile yola çıkan bir topluluğa, sahip olduğu modluk üzerinden emirler vermek kabul edilebilir mi ? 2010 lu yıllarda bu yok muydu ? yoksa gibinize göre mi kullanıp dile getiriyorsun yasaları ? ve bu yasakları insanları korkutarak dile getiriyorsun.

    şimdi o 8 yıldır içinde olduğun meslek doğrultusunda cevap ver pantitantiloylia ,,,

    saygılar anarşist ruhunu kaybetmiş ( aslında yönetim tarafından bu ruh ile kar edilmiş mi desem ) sevgiler iboşlar.
    ···
   tümünü göster