/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 126.
    +1
    la oglum bi yuru git hakikaten. senin problemin fakirlik degil senin kendi karkterin. cok acilar cektik ama azimle butun acilari gectim edebiyati yapmissin ama eminim simdiki hayatinda da mutlu degilsindir, onu da baska bir zamanda; evlilik cok kotu veya iste patron ebemi gibti diye basliklar acip agliyorsundur ama dedigim gibi problem sende. isteklerin zaten gibtiritaktan seyler. hadi cocukken ozendin, ama ben cocukken ne salakmisim diyecegine hala daha bu gibko seylere ozeniyorsun. bir insan ben icki icemedim diye, masaya araba anahtari , cuzdan koyamayip, gosteris yapamadim diye uzulur mu. veya ben kucukken kaliteli sigara icemedim, benimkiler hep ucuz sigaralardi ne demek amk. 6 ay boyunca ayni ayakkabi ile idare ediyorum mevzusu ise tam komedi. aslinda okurken her satir sacma sapan geldi ama vakit kaybetmeyecegim. sen zorluk gormussun ama zorlugun ne oldugunu anlamamissin. zaten senin hayatinin taktan olmasinin sebebide bu idrak ekgibligi. yoksa benim cocuklugum sana gore cok daha gibintiliydi ama herseye ragmen bence cok gunleri cok guzeldi diye hatirlarim.
    oylesindir yada degilsindir ama anlattiklarindan gozumde canlanan; ailesinin durumu olmadigi icin surekli onlari fakir olmalariyla suclayan biri canlandi.
    sozun kisasi surekli senden zengin olanlarin yaptigi gerzekce musrifliklere ozenmissin. boyle yasarsan hayatta mutlu olamazsin.
    burada bu kadar suku almanda seni motive etmesin. buradaki ergenler daha tecrubesiz. bu yaslarda fakir edebiyati yapan herkesi desteklenir. ne gariptir ki kendileri surekli zengin olma planlari yaparken, tam tersi fakir olmakla ovunurler. hadi bunlar lise talebesi yada universite 1-2, ama sen kazik kadar adam olmussun amk. kendini toparla biraz. onlara bakma, basarisizliklarinin sucunu fakirlige atma
    ···
   tümünü göster