/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +19 -1
    ayar falan değil bu düpedüz şerefsizlik adilik terbiyesizlik kürtçülük bu kasiyer kız olmasaydı , anadolu nun bağrından kopup 3 kuruş paraya çalışan bir emekçi abimiz olsaydı emin ol o karpuzla kavunu zütüne sokar seracılığa başlardı
    edit:ben niye bu kadar sinirlendim lan
    ···
    1. 1.
      +10
      içinde üç kuruşla geçinen emekçi bir kasiyer var
      ···
    2. 2.
      +5 -1
      Detaya takılmak bir kadın mallığıdır. Hiçbir erkek kasadan on kalem geçmiş yok on iki tane geçmiş onu bu kadar tantana meselesi yapmaz.

      Ayrıca erkekler, on tane eşya kasadan geçtikten sonra "bunlar fazlaymış ya" filan demezler. Anlamsız çünkü, artık olan olmuş. Anlamsız yere tatava yapmak tescilli bir kadın beyinsizliğidir.
      ···
    3. 3.
      +1
      Beyinsizliği bir cinsiyete maal etmekte senin mallığın galiba aq yıl olmuş 2015 hala böyle andavallar var nasıl böyle bozulmadan mal kalabiliyorsun pamukta mı yetiştin amk ayı fasülyesi
      ···
      1. 1.
        -5
        "Mal etmek" kalıbındaki a harfi uzatılarak okunur ama bu durum sözcüğün iki a harfi ile yazılması gerektiği manasına gelmez kadın beyinli.
        ···
      2. 2.
        0
        Sonuç olarak ben beyine sahip imla hatası yapmış bir bireyim sense pamukta yetişmiş beyinsiz barzo bir fasülyesin
        ···
      3. 3.
        -1
        1-Fasulye diye yazılıyor o "fasülye" diye değil.
        2-Bana küfretmeyi iki kez denemişsin. ikisinde de aklına fasulyeden başka laf gelmemiş. Demek kapasite o kadar.
        3- "Pamukta yetişmiş fasulye" diyerek ilkokullu olduğunu (veya fen bilimleri ile alakanın ilkokul deneyi düzeyinde kaldığını) belli etmişsin.

        Yani tek kelimeye üç mallık sığdırabilmişsin. Seni tebrik ediyorum ve kurduğun cümle benzeri sözcük öbeğindeki diğer imla hatalarına değinmeye gerek görmüyorum.
        ···
      4. diğerleri 1
    4. diğerleri 1
   tümünü göster