/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    -3
    beyler çok utanıyorum fakat ne yapacağım bilemedim . geçen salı günü biliyorsunuz fenerbahçe şaktar maçı vardı . mahalleden en yakın arkadaşım nail beni maç için evine davet etti ben de kıramadım , çok mülayim çocuktur .

    neyse beyler maç başlayacak nailin kardeşi masayı hazırladı falan , altında da pijama var . oldum olası pijama fantezim vardır , bir de işe bakın ki pembe ve araya girmiş . arkadaşım nail " teşekkürler zülbihal gerisini biz hallederiz " dedi , ama benim aklım zülbihalde kaldı .

    maçı izliyoruz falan çok aşırı bir fenerbahçeli olmama rağmen van persienin oyuna girmesi bile aklımı zülbihalden alamadı . tysonın ölümüne çektiği şut gibi ölümüne arzuluyorum zülbihali . aklımda bir ton fantezi kuruyorum fakat bir yandan da diyorum ki olmaz hayalgucu , o senin arkadaşının kardeşi .

    maç bitti kalkmak üzereydim . baktım nail ihtiyacını gidermek için lavaboya gitmiş , ben de zülbihalden gelmesini rica ettim . " zülbihalcim telefonumu bulamıyorum da arar mısın bitanem " dedim . böylece zülbihalin numarasını aldım . eve gidince hemen mesaj attım " zülbihalcim sizin evde cüzdanımı unutmuşum ,getirir misin ? " dedim . zülbihal 5 dakika sonra bizdeydi . eve girdi . cüzdanı verdi iyi akşamlar diledi ama tam çıkmak üzereyken çektim onu dibime . " noldu hayalgucu abi " dedi ama ne fayda , aldım zülbihali zütürdüm odaya doğru .

    " zülbihal ya bu iş güzellikle olacak , ya da canın yanacak , tercih senin , domal " dedim . zülbihal kaçmaya çalıştı . " aah zülbihal hepiniz mi aynısınız ? şu gençler hep zoru mu oynarlar ? " dedim ve çıkardım üstündekileri . yere yatırdım , elleriyle beni itmeye çalışıyor . ellerini bileğinden tuttum . artık beni itemiyordu . git gel a başladım . bir yandan beni istemiyor , bağırıyor , ağlıyordu , diğer yandan vajinası çoktan sulanmaya başlamıştı . onun göz yaşı aktıkça ben daha da hırçınlaşıyordum . yeteri hırsımı alamadım , yerde çevirdim ve makatına penisimi sokma düşüncesiyle birleşimi gerçekleştirdim . bu sefer daha fazla bağırmaya başladı çünkü makat vajinaya oranla daha dardır . o bağardıkca ben hunharca ileri geri geldim . en sonunda çıkarıp suratına doğru boşaldım ve evine yolladım .

    beyler şimdi çok utanıyorum . zülbihal ve nail fakir bir ailenin çocukları , dolayısıyla zülbihal bu olayı ailesine anlatamaz fakat vicdanım da el vermiyor , kızı genç yaşında hunharca harcadım diye . nail de en yakın arkadaşlarımdan , tek istediği birlikte maç izleyip keyifli zaman geçirmekti . taktik verin beyler çok üzgünüm .
    ···
   tümünü göster