/i/Devlet

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +25 -3
    "evladımı feda etmeye hazırım" dese tamam (der mi?)
    ···
    1. 1.
      +16
      ne diycek aq kendi bebeleri refah içinde yaşasın sonra halka oğlunuzu yollayın ölüme desin. Ulan anneler çocuklarını doğuya bu yüzden yollamak istemiyor boşuna ölmesin diye şehit oluyor ama boşa kanı yerde kalıyor bunlar yüzünden.
      ···
      1. 1.
        +2 -2
        Tavrında tamamen haklısın arkandayım bende fakat oy veren kimseye hakkımı helal etmiyorum olmamış be kardeşim bu kadarda düşman olma bu adamlar ülkeye inanki çok şey yaptı çok faydası oldu siz bazı şeyleri yalan haberlere bakarak yorumluyorsunuz bu adamlar bu kadarda kötü değil öyle olsa % 50 alamaz
        Edit : akp li değilim fakat yiğidi öldür hakkını yeme
        ···
      2. 2.
        0
        kardeşim tamam adamlar cidden ülkeyi belli bir seviyeye taşıdılar kabul bende akp'li değilim onlarada oy atmıyorum ama adamlar ülkeyi belli bir seviyeye taşıdıktan sonra bocalama ve saçlmalamaya başladılar adam 2. oğlum da doğuya gidicek yollamam diyor haklı ilk oğlu "boş yere" şehit oldu kanı yerde kaldı sen bu adama "şerefsiz" , "vatan haini" diyemessin çünkü adam haklı ama ilk oğlunun öcü alınsa/alınmaya çalışılsa adam bırak oğlunu bastonunu bırakır vatan için ölür. Hep geri adım hep geri adım nereye kadar bayrağı bile indirdiler işte gelinen son nokta bir ülkenin canı pahasına koruması gereken "bayrak" indirildi hemde bir terörist tarafından bunuda yuttular ve sadece "kınıyoruz" dediler. Sence bu adam bayrağını bile korumaktan aciz adamların yanına kendi oğlunu yollarmı hemde son oğlunu?
        Kusura bakmayın uzun oldu ama içimi döktüm kendi görüşümü bunlar olan olaylar farklı görüşlerde olabilirsiniz saygı duyarım.
        ···
    2. 2.
      +16 -31
      @1 sen kimsin ki helal etmiyosun ne hakkın var üzerimde yarram. adam okulup okusaydın kısa dönem batıda yapsaydın amk zütvereni. bu ülkede herkes travesti falan değilsen gibe gibe o göreve gidiyor. sen kan akıtmadan mı savaş kazandın bu güne kadar. türk 1 ölüyosa k*rt 100 ölüyo farkında mısın. klawye basında siyaset yapmak ne kolay amk döller gel yaramın başına oturda siyaset öğretiyim sana. anasını gibtiklerim bu vatan sizin gibi provakatörler yüzünden kaosa sürükleniyor.

      özet: provakelere gelmeyin. kaos yaratılıyor ve başlık sahibide bunlardan
      ···
      1. 1.
        +3
        başlık sahibinin insanları provoke ettiğini nasıl anladın lan amk ?
        ···
      2. 2.
        -1
        Sadece "sen kimsin ki hakkını helal etmiyorsun" kısmına katılıyorum yine de şukumu verdim
        ···
      3. 3.
        0
        Beyler oğluyla aynı üniversitede okuyorum, gayet iyi çocuk, koruması falan yok,
        ···
      4. 4.
        0
        bilgi sahibi ol diyorsun buyur sana net bir bilgi vereyim. hakkari yüksekovada askerlik yapan bir arkadaşımın bizzat anlattıkları teröristler gözümüzün önünden geçiyor ve bizim vurmamız yasak, elini kolunu sallaya sallaya silahlarla bildiğin merkeze doğru gidiyorlar. ve biz ise kesin emri bekliyoruz emir yok.. aynı yerde 2 gün sonra ise şehit haberi şimdi sen bu askerliği vatan için mi yapıyorsun? yada savaşa vatan için mi gidiyorsun? yoksa bu oğullarını askere göndermeyen, sarayında oturan, garibanı siper eden başımızdaki cellatları mı koruyorsun?
        ···
      5. diğerleri 2
    3. 3.
      -5
      PROVAKE NE AQ
      ···
      1. 1.
        +4 -2
        anan zaaaxD
        ···
    4. 4.
      0
      @1 oğlun veya bi yakının terörden öldü mü panpa?
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster