/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +1
    Yaş kaç kardeşim
    ···
    1. 1.
      0
      22 yaşındayım
      ···
    2. 2.
      0
      Bende 23 yaşındayım. Dinle beni az.Senin durumun aynısını hatta fazlasını yaşadım.5 senelik kız tarafından boynuzlandım.Üstelik ayrılırken ne hakaretler etti tahmin bile edemezsin : ) Sebep neydi biliyo musun? Onu çok temiz sevip kendim gibi sanmamdı. Senden az değil çok param gitmiştir buna emin olabilirsin. Ayrılmadan bir gün önce 2 bin tl lik tel almıştım sen düşün. Bütün bunlar oldu ve üstüne trafik kazası geçirdim. Yüzümde belirgin bir iz kaldı.O zamanki pgibolojimi hayal et.Allah'ım o çok mutlu ben neden böyle sakat haldeyim diye çok zor geceler atlattım. Sonunda ne mi oldu? At gibi giden it gibi geri geldi.Öyle yalvarıyor ki 5 senedir onu böyle çaresiz görmedim. Kapıma gelip yalvardı kapıma. Saç baş dağılmış halde kimse senin gibi değilmiş, hayat çok zormuş beni bu hayatta tek bırakma dedi. Sonra geçen gün 5 senedir hiç muhattap olmadığım ablası aradı.Hap yutup intihar etti tek başına bırakamıyoruz bir şans versen diye. inanmıyosan özelden caps atarım.

      Fotoğraflardaki sahte mutluluğa kanma. Canım cicim ayları elbet biter.Şu an her anında seni düşünmüyorsa adam değilim. Köpek gibi pişman olacak.Tek kelime yazma.O seçimini yaptı ve seni kaybetti.Sen yolunu çiz. Annenden başkası yalan.O kaltak için ailene evlat acısı yaşatma.Son günlerde olanları görmüyo musun?Bir kız için ölmektense git ülken icin öl amk.Bir kaltak için ölmektense, şehit olup aileni gururlandırırsın.

      Bana gelecek olursak ; bu olanlardan sonra intiharı çok düşündüm hala da arada aklıma gelir.Ama değmez kardeşim değmez
      ···
      1. 1.
        0
        Geri dönmeyecek kadar gururlu
        ···
      2. 2.
        0
        Ben hayatta en gururlu o zannederdim ki öyleydi. Yemin ederim bu hale geleceğini deseler görmesem inanmazdım. Hayat onun burnunu öyle bir sürter ki sen bile şaşırırsın. Erkek adamsın gibtir et
        ···
   tümünü göster