/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2
    1. nasıl bin oldum anlatıyorum ( tsi reyiz tarafından yazılmıl üniversitesini anlatan bir hikaye. çok uzundur ama kesinlikle okunması gereken bir hikaye. üniversite hazırlıkta ayrı ders olarak verilebilecek bir derlemedir.)

    2. anlatsam mı anlatmasam mı ( yarak giben kelebek tarafından yazılmış bir aşk hikayesidir. çok tuttu ve çok başarılıydı. en iyilerden. kesinlikle okunmalı.)

    3. bir genç kızın hikayesi (bira içmek güzeldir tarafından yazılmıştır. hikayeyi yazan merve dir. miray ve mervenin hikayesidir. aşkın cinsiyetinin olmayacağını gösteren süper bir hiakye.)

    4.Boncuk Ömer'in hikayesi ( boncuk ömer tarafından son 4 ayda yazılmış en çok okunan, en çok takip edilen hikaye oldu. yaklaşık 5000 kişi okumuş. belkide daha fazladır. hüngür hüngür ağlatan bir hikayedir. en son ki olaylardan sonra yazarın Berkin akdeniz olduğu ortaya çıktı ve hikayede kurguymuş ancak bu yanıltmasın çok çok kral bir hikaye. kitapçıdan para veripte okunacak bir hikaye bile diyebiliriz. Berkin e burdan tekrar selamlar.. )

    5. son 4 senemi anlatıyorum ( yazarını unuttum, bilen aşağıya not düşsün. yine tsi reyiz gibi ünviersite hayatını anlatır. yer yer acıklıdır ve bol gibişlidir. bol kavgalıdır da. yazan kişinin bir ninja tarzı birisi olduğunu sanıyorum. adam uçup falan vuruyor. ama hikaye yine çok kalite.)

    bunlar sözlüğün en kralları diye düşünüyorum.

    üniversitede olanlar için ilk okunması gereken ilk yazdığım. olmayanlar için ilk okunması gereken Boncuk Ömer.

    iyi eğlenceler.
    ···
   tümünü göster