/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 651.
    0
    Ulan adamın takıldığı yere bak.(Mantıksız değil ama küçük şeyler)
    Peki sonsuz güçte bir varlığın, kendine oyuncak gibi iki üç tane kendisine nazaran inanılmaz derecede küçük ve değersiz canlılar yaratıp, bunlara kendi yaptığı aklı verip,ve bu akılla ne yapacaklarını önceden bilip, sonradan da 'böyle yaparsanız yakarım şöyle yaparsanız cennette huri gibersiniz' demesi ne kadar mantıklı güzel kardeşim ?
    ···
    1. 1.
      0
      Kardeş entrylerin hepsini oku öyle konuş istersen ayrıca editlere bak ne demişim Madem Allah her şeyi biliyor neden bizi sınıyor nasıl olsa onu da bilir demişim yani aynı şeye çıkıyor söylediklerimiz.
      ···
    2. 2.
      0
      Ana fikir o değil,ana fikir minicik canlılar yaratıp sonrada bana tapın yoksa yakarım demesinin saçma olması, yine gidip en gibindirik noktaya takılmışsın. Böyle bir varlık inanılmaz derecede egoist ve gaddar olurdu, varolsaydı tabii.
      Varolmadığınıda kur'an ı okuyunca aslında tevrat ve arap mitolojisinin birleşmiş hali olduğunu görürsün,kur'an dan önce araplarda cin inancı, oruç tutma, haç gibi ibadetler vardı, muhafazid gelip putları ordan atıp 'burayı allah aldı, bundan sonra allah var burda hacca gelin yoksa yakar cehennemde, gelirkende bol bol para getirin harcarsınız, bizde para kazanırız'demiştir,ve kur'an da muhafazid kendi çıkarına ayetler indirmiştir, internette var bunlar bulmak zor değil.
      ···
      1. 1.
        0
        Araştırma denilen şey bu yüzden yapılıyor zaten tefsirini okumaya başladım görücez
        ···
   tümünü göster