/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 26.
    +9 -1
    sen buraya ne kadar yazarsan yaz bir insanda geçmişinden gelen bi özgüven, cesaret yoksa bu yazdıklarının en fazla %10 unu uygulayabilir. önce senin burdaki insanlara özgüven, cesaret kazandırman lazım ve bilinçaltlarına olumlu telkinler vermen lazım ki zemini hazırlayabilesin. sonradan ne yapıcaklarımızı yazarsan uygulamada herhangi bi sorun çekmeyiz. bi çok insanın bilinçaltında olumsuz telkinler ve olumsuz olaylar barınıyo. haliyle alışık olmadığımız bi işe kalkıştığımızda mala bağlıyoruz ve hiç bir yarram da değişmiyor aksine gittikçe kendimize daha da olumsuz telkinler veriyoruz. yani demek istediğim sen ilk olarak burda insanlara özgüven aşılamalısın ve zemin hazırlamalısın. dediklerini uygulamada herhangi bi sorun yaşamamamız lazım ki sorunsuz bi şekilde başarıya ulaşabilelim.

    edit: meditasyon çok yararlı olur, ruhsal dinginliğimiz artar, olaylar karşısında mala bağlamayız. stres, panik, heyecan vb. olumsuz etkiler bize etki edemez ve nerde olursak olalım rahat oluruz.

    bu başlığa yardım etmek istiyorum.
    ···
    1. 1.
      +3 -2
      heh şöyle gelin bana. yazılar yazın ki konuşup doğru yolu bulalım. geçmişten gelen bi özgüvene ihtiyacı olup olmadığını anlaması için önce dediğim gibi hareket etmeli ve denemelisiniz. bunu test etmeden bu yargıya kolayca varabilirsin. inanmak bir yere kadar tamam ama bunu test etmeye ne kadar varsınız? test etmekte yetmez tekrar tekrar denemeye ne kadar varsınız? ben eğer inanırsanız yapabileceğinizi biliyorum. senin dediğini doğru varsayalım ve ben zemin atmada iyi değilimdir. şimdi nolcak? beklemeye devam mı edeceksiniz? böyle bir yere varamazsınız yerinizde sayarsınız daha öncede dediğim gibi yani. geçmiş geçmişte kaldı bunu defalarca duymuşsunuzdur. geçmişe perde çekin ve korkularınızla doğrudan yüzleşin başka yolu yok bana felsefe yaptırmayın amk. meditasyonu ben 16 yaşımdayken denemiştim yaklaşık 15 dk dayanabilmişimdir şimdi yaparsam sabahlarım heralde ama buna gerek hiç duymadım. züt kemiğimi giberken nasıl rahatlayabilirim nasıl dingilliğim artabilir ki ak. ama saygı duyarım. tercih meselesi
      ···
    2. 2.
      +1
      zemin hazırlamadan yapabilmemiz imkansız diye bi şey demedim ama zor olur yani. bi kaç bilgi dökücem buraya, burdaki herkesin çok işine yarıycağından adım gibi eminim. şuku falan istemiyorum, prim için burda olsam farklı bi başlık açardım ve millete şuku karşılığında bi şeyler vadederdim.
      ···
    3. 3.
      0
      verdim sukunu serkan
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster