/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +9 -9
    Aynen amk ateist yaş aralığı 14 ila 19 arası ergenlerden oluşuyor hepsi popüler olma çabası içinde farklı bir din mensubu olarak kendilerini topluma lanse ediyolar.
    ···
    1. 1.
      +14 -1
      Bilim adamları 14 19 yaş aralığında mı ? cevabını bekliyorum.
      ···
      1. 1.
        +1 -2
        Kaç ateist bilim adamı tanıyon kardeşim ? Evrenin patlamayla oluşması onun bir yaratıcısı olmadığını göstermez hem sana bir soru: Eğer herşey tesadüfden ibaret ise ruhu nasıl tanımlarsın ? Yada zihnini düşünme kabiliyetini ?
        ···
      2. 2.
        +3 -1
        Kardeş en basitinden bana o 2 elektronun yokluktan nasıl var olduğunu açıklayın.
        ···
      3. 3.
        +2
        Ben ruh diye bir şeyin olduğuna inanmıyorum. izlediğim bir kaç belgesele göre de her şey tesadüfen oluşmadı.
        ···
      4. 4.
        -1
        Kardeş sen tesadüfen oluşmadı diyorsun o zaman dediğim soruyu cevapla ?
        ···
      5. 5.
        0
        Bu sizce mantıklìmı birden tesadüf üzerine evren oldu tesadüfen dünya sonra tesadüfen dinazorlar insanlar hayvanlar ve hepsinin vücudunda milyarlarca hücre ve sistem ?
        ···
      6. 6.
        0
        ciksiboy nickli kardeşim sana tekrar söylüyorum ben bilim adamı değilim. Ben bilim adamlarının gösterdiği kanıtları kendi mantık çerçevemde irdeler mantıklı bulursam inanırım.
        ···
      7. 7.
        0
        Sen tanrının varlığına neden inanıyorsun onu söyle lütfen.
        ···
      8. 8.
        0
        O 2 elektronu ortaya çıkan bir "ŞEY" gerekli ve ben mantığım çevresinde o şeyin bizi yaratan olduğunu düşünüyorum. Dediğim gibi YARATAN, TANRI değil.
        ···
      9. diğerleri 6
    2. 2.
      +5 -1
      Hacı bide adamlar aile baskısından oruç tutuyorlar o değil boşu boşuna. Gel tartışalım dediğimizde hiç bir şey açıklayamıyorlar. Bende şu an sorgulama aşamasındayım ama ateistliğin saçma olduğunu en başta anlayabiliyor araştırma yapabilen bi insan
      ···
      1. 1.
        +1
        Haklısın be panpam yanındayım
        ···
      2. 2.
        +1
        Eyvallah panpa
        ···
    3. 3.
      +12 -2
      doğru amın evladı, edison, hawkings, hawking, bill gates, bukowski, aziz nesin gibi niceleri hiç araştırma yapmadı. bir sen yaptın, en müthiş sensin.

      tamam bana göre saçma de, sesim çıkmaz. ama burada ateistlerin beyni yok tarzı şeyler yazman yaşının max 15 olduğunu gösteriyor.
      ···
      1. 1.
        -4
        amk salağı stephen hawking i bidaha araştır adam tanrı yok demiyorönce tanrının varlığına inanmıyor.Her şeyin teorisi adlı filmi izlersen ve 15 yasındayken biraz daha araştırma çabası duyarsan anlarsın
        ···
      2. 2.
        0
        ulan kazma, adam tanrı yok bunu kanıtlarım diyemiyor. kanıtlayamaz da zaten , tanrıya bilimin ihtiyacı yok diyor, tanrı olmadan her şeyi yapabiliyoruz diyor. olmayan bir şeyi nasıl kanıtlasın adam angut musun sen
        ···
      3. 3.
        +1 -1
        asıl angut olan sensin anlamak istemiyor o kıt beynin

        https://www.youtube.com/w...GKPw&feature=youtu.be

        bu videoyu izle ve o çok savunduğun bilim ve bilim adamlarının ortaya koydukları şeyleri 1400 yıl önce Kuran-ı Kerim'de anlatıldığını gör

        Onlara, inanan insanlar gibi siz de inanın dendi mi, derler ki: Akılsızlar gibi biz de mi inanacağız? Bilin ki aklı az olanlar onlardır ama bilmezler.
        Bakara 13
        ···
      4. 4.
        -1
        ya gibtir git şuradan , bill gates'in windows'unda, jobs'un iphone'unda yazarken ateistlere tak atıyor. uza lan buradan ! bilim adamlarının üretmesini beklemeden dinciler bir şey üretsin de bizde ondan faydalanalım o zaman, madem beğenmiyorsun.
        ···
      5. 5.
        +1
        lan aptal bu adamlar ateist ve buldukları şeyler kendileri adına. senin o küçük beynin almıyor amk öküzü sen onların ürettikleri windows iphone unda takılırken o adam saniye başı para kırıyor. ateist olsun deist olsun putperest olsun müslüman olsun her ne olursa olsun her kesimden her insan insanlık adına bir şeyler yapmak adına uğraşır.Bu dediğin şey şuna benziyor ben bir şey üreteyim yeryüzünde var olmayan mesela ışınlanmak olsun diyelimki buldum sen bunu buldum diye bana mı tapıcaksın saçma saçma konuşma daha önce keşfedilmemiş bir şeyi birisi keşfedince veya yapınca senin o küçük beynin yaratan olmadığını mı sanıyor?
        ···
      6. 6.
        -2
        ulan sana tap diyen mi var, lafı zütünden anlamak için zorluyor musun kendini ? yoksa gerçekten zekan buna mı yetiyor ?
        başlığa baksana bi, sen hangi başlıkta olduğunun farkında mısın.
        "beyni olan ateist olmaz" diyen bir adamın başlığındasın ve yazdıklarınla onu savunuyor gibi duruyorsun. ben de diyorum ki bill gates, jobs ve daha nicesi, bunların beyni yok mu, onların ürettiği şeylerle hayatını daha kolay yaşıyorsun, gelip onlara tak atıyorsun . dediğim bu, lafı niye zütünden anlıyorsun.
        ···
      7. 7.
        0
        @woody woodpecker peki sen ölümden sonra ne olacağına inanıyorsun?
        ···
      8. 8.
        -1
        bu gerizekalı huur cocuguna ne desem boş @1 bu yüzden doğru yazmış yukarıda sana her şeyi kanıtladım dostum. Allahın gönderdiği tüm peygamberlerdeki tek evrensel mesaj "tevhid" ve Allah sana her türlü bilgiyi her türlü desteklemiş kanıtlamış senin beynin almıyor. Beyin farklı şeydir akıl farklı şey. Arkadaşın da hatası var elbette ama benle tartışmaya heleki Tanrının varlığı hakkında girmen seni aşağı düşürür dostum
        ···
      9. diğerleri 6
    4. 4.
      +1 -2
      Yaşım 19. Arkadaşım beyni yok demedim. Az bi araştırma ile saçma geliyor dedim aklı olan araştırır dedim. Gelmiş burda yaşımla prim yapmaya çalışma
      ···
      1. 1.
        +2 -1
        Tanrının biz insanlar gibi basit düşünebileceğine ve bizleri yaratabileceğine inanıyorsun fakat doğal süreçler sonucunda oluşabilecek bir patlamaya inanmıyorsun. Tanrıyı bir insan kadar basit bir canlıymış gibi görebiliyorsun. Her yerinden kibir fışkıran egosu tavan yapmış bir şeyler yaratmaya aç (sanki 15 yaşında bir velet) bizler kadar (tanrıya göre) basit canlıları yaratmak için koskoca evren yaratmış bir varlık olarak görebiliyorsun. Kusura bakma ama sen tanrıyı bu kadar basitleştirdikten sonra inanasım varsa da gelmiyor. Perspektifini geliştirmen lazım.
        ···
      2. 2.
        +1 -1
        Doğal şekilde oluştu o elektronlar dedin ya gerçekten zütümle güldüm bu sefer. Lan aptal herif Yoklukta doğallığı nasıl arayabiliyorsun olmayan bir mekanda doğallık arıyorsun evren yok hiç bir tak yok o 2 elektronun oluşması doğal yollarla iMKANSIZ bilim bunu kabul ediyor sizin kafanız mı basmıyor.
        ···
      3. 3.
        +1
        Evet senin kafan bu kardeşim" ulooo iki elektron vardır ha onları unitmiyirsen tamam mı lo" başka bir gibe de cevap veremiyorsun. Hadi şimdi gibtirgit gerizekalı. Cevap verilecek kadar değerli biri sanmıştım seni ama kafatascı müslümanlar gibi çıktın sende. Sadece bir sorusu var ama kendine yöneltilen binlerce soruyu açıklayamaz. Yıllar geçip o dediğin iki elektronun oraya nasıl geldiği açıklanınca başka soracak sorun kalmayacak biliyorsun değilmi ? çok acınacak bir varlıksın. Eyyorlamam bu kadar başka da cevap bekleme benden.
        ···
      4. 4.
        0
        Sen kabul ettiğin teorinin temelini açıklayamıyorsun işte yine bir ateist örneği "evren big bang ile oluştu" derler temelini açıklayamazlar. gibtir git bundan sonra entry girsende cevaplamıcam adam akıllı açıklayacak kişiler entry girsin.
        ···
      5. 5.
        0
        Sen malsın kusura bakma kardeş sırf şu an için anlayamıyoruz diye allahın sihirli güçlerine sığınmamıza gerek yok her şeyin mantıklı bir açıklaması vardır ve malesef evrenin oluşumunu eğer bir gün biri çıkıp mantık çerçevesinde açıklayacak olursa sen bu açıklamadan hiçbirşey anlamayıp allahım sen bizi koru amin diyeceksin
        ···
      6. 6.
        -2
        Asıl sen malsın karşında müslüman yok. Bunu anlayacak kadar beyin yoksunusun işte
        ···
      7. 7.
        0
        Şu an için açıklayamıyoruz işte ne istiyorsun o zaman huur çocuğu istersen gibtirgit allaha inan sanki zorla ateist yapmaya çalışan var amk
        ···
      8. 8.
        0
        @ciksiboy11 boş ver kardeşim bunları öldükten sonra hepsi züt olcak
        ···
      9. 9.
        +1
        Sorulardan kaçan beyinsizleri takmıyorum zaten panpa. Bu arada neye inanıyorsun diye sormuşsun şu anda tefsir okuyorum sorguluyorum yani kısaca ama müslümanlıkta şu ana kadar kuranda jerşeyin cevabını buldum bitireyim karar vericem
        ···
      10. diğerleri 7
    5. diğerleri 2
   tümünü göster