/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 26.
    +6
    Bro seni sen yapan sadece güçlü yanların değil aynı zamanda zayıf yanlarındır. Amacım senin başlığını gibip batırmak değil, tavsiye vermek. isteyen dinlesin, okusun seni.Ben de okuyorum. Ayrıca senin hayat dersi vermeyi amaçladığını biliyorum ama karşındaki adam öyle okumuyor.

    Mesela bir insan duygusal olsun.Bu onu o yapan temel etkendir.Bu sadece kırılganlıktır. Bunu zayıflık olarak görmek ise zayıfların işidir.Bu sadece senin özelliğindir. Bundan vazgeçmek asıl zayıflıktır.Çünkü duygusal birisini acımasız biri haline getirmek istersen elinde patlar.

    Sen bu entryn de daha çok mükemmel insan dediğimiz olguyu yaratmaya çalışıyorsun. Kusursuz insan denilen bir şey yoktur çünkü biz her insanda bir zayıflık arayıp, bir özelliğine zaaf deriz.

    Bu mükemmel insan yaratma çabaları aziz bir yoldur ama boştur.Her insanın zaaf olarak görülebilecek illaki bir özelliği olur.

    Bir japon atasözünde; bir insanın, ne durumda olursa olsun illaki düşmanına saplayacağı bir mızrağı olduğu hakkında bilgi geçer. Benim bahsettiklerimle doğru orantılı.

    insanlara zaaf diyebileceğimiz özelliklerini köreltmeye çabalamak yerine o özelliklerini nasıl saklayabilecekleri hakkında bilgi ver.Çünkü şuanda yaptığın gerçekten çok boş bir iş. Boş derken bunların olması için mucize gerekir bu yaptığın işi küçümsediğim filan yok.

    Bir hayvan olduğunu düşün.Bir kurt ol.Alfa beta olman önemsiz.Bir kurdu kurt yapan güçlü özellik sayı fazlalıklarıdır. Sayıdan gelen güçle hareket ederler. Zayıf yanları ise yalnızlıktır.

    Şimdi sen burada sayıyı arttırıp zaafını iyice saklamak yerine kendi doğanı değiştirip nasıl tek hayatta kalınabileceği hakkında egzersizler yapıyorsun ama bu imkansız.Çünkü kurt tek başına yaşarsa ölür.

    Ayrıca cinsel yaşamım tam anlamıyla bitmiş değil.Şimdi sana genişçe taşşaklarımı yayarak duygularımı açıp neler hissedip nelerden zevk aldığımı anlatsam bir başlık kadar yer kaplar. Onun yerine cinsel hayatımın bitmediğini bilmen yeterli olacaktır.

    ilkine de cevap veriyim. Benim yaptığım nasihat değil aksine öneridir.Çünkü kararı ben değil, onlar verecek.Ben onlara böyle böyle yapacaksınız demek yerine böyle böyle yaparsanız sizi şöyle şöyle hayat bekler derim. Sonunda onlara kararı vermek için şans veririm.

    iyi akşamlar.
    ···
   tümünü göster