/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 76.
    +6
    Hayatta tek başarısı züt açmak olan basit huurlar panpa dert etme bu kadar.

    Yapman gereken şey biraz düşünüyor gibi yapıp onlar senle dalga geçerken hemen elini silip sağ eline ayranı, sol eline salatadan bir avuç veya direk ne kadar soğan varsa onları alıp usulünde yavaş bir yürüyüşle karşısına dimdik çıkıp önce sol elini, daha sonra ayranı kafasına boşaltmak olmalıydı.

    Ondan sonra Nutella moda olunca Nutella yiyen, çiğköfte moda olunca çiğköfte yiyen basit bir insansın.Ha ayrıca çiğköfte yerken hiç ne kadar kıro olduğun hakkında düşünceye kapıldın mı diyip aynı ritimlerde arkanı dönüp mekanı terk etmekti.

    Bonus:Vursaydı Nutella ile başlayan cümleyi unutmalıydı. Tokatı yiyince hiç bozuntuya vermeyip gerçekten çok düşük birisiymişsin azıcık onurun olsaydı da çekip gitseydin diyip hemen sonrasında neyseki ben onurlu birisiyim diyip mekanı usulce hiç kasmadan terk etmek.

    Bu tarz kezban toplumlarını aşağılamak en büyük zevkimdir. Tavsiye istersen bunları ezmek sadece 2-3 kelimeye bağlıdır. Basit hayat sürerler. Babaları amele, anaları temizlikçidir. Mesleği kötülemiyorum ama en azından kendi sınıfına ithaf eden kıyafetler giyip, kendi sınıfına yaraşır yerlerde takılmak onun boynunun borcudur. Zengin görünmeye çabalayan basit insanlar. Tipik özellikler.

    Ama asaletini anladım kardeşim. Gerçekten asil birisin. Bunu cevap bile vermeye tenezzül etmediğin için anladım.Çünkü ağzını bozup kendi kalbini daha çok kıracaktın. intikam 31'i normal 31'lere göre 3 kat daha fazla haz verir.
    ···
   tümünü göster