/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +3
    Dün başlığı kimsenin umursamayacağını düşünüyordum çünkü kimse "şunu yapın , bunu yapın" tarzı konuşmalardan hoşlanmaz. Vereceğim basit birkaç öneriden sonra bu başlığı okuyan herkesin hayatı değişecek. Vereceğim taktikleri uygulayıpta başarısız olan insanlarda muhakkak olacaktır.Şimdilik %90 başarı oranı diyelim.
    Bugüne kadar size hep alt tabaka insan muamelesi yapıldı. yapılmadıysa bile ima edildi. hayatınızın bir köşesine baktığınızda hep inkar edilmeye zorlandınız. sizden bugün isteyeceğim şey ise şuan ki içler acısı halinizi kabullenmeniz. benim bunu kabullenmem bir yılımı aldı. size vereceğim birkaç taktikle birlikte bu süreyi olabildiğince azaltacaksınız. kabullenmek bu işin yarısıdır. herkes playboy olarak doğacak diye bir şey yok ve çoğunuzunda playboy olmak gibi bir derdi yok. hepinizin istediği 1.68 boyunda 52 kilo bayanlar.Boy ve kilo sizin kişisel zevkinize göre değişir.2. metreolupta 1.60 isteyen erkeklerde var. Hepinizin şuanda olduğu gibi benimde etrafımda çok zengin baba parasıyla hava atan tipler oldu. Benim bu durumu kabullenmem şöyle oldu.
    Onların altında 200 bin tl lik araba olur. bende 40 bin tl lik.
    Onların evleri ultralüks bir villa olur. benim normal bir daire.
    Arkadaşlar size şu kızı hoplatıp bu kızı indireceksiniz gibi vaatler vermeyeceğim çünkü yapamazsınız. insan genetiği gibi bazı şeylerde genetiktir. bazı insanlar bin doğar, bin ölür.
    ruhen ve bedenen içinde bağlı olduğumuz durumları maksimum seviyede değerlendireceğiz. bunun için önce bir sakin olun sonrasında beni kulaklarınızla dinleyin. başarı kaçınılmazdır
    ···
   tümünü göster