/i/Soruları Alayım

  1. 1.
    0
    Hem windows hem backtrack kuramiyozmu
    ···
    1. 1.
      0
      VMware Player kur sanal sürücü ama işlemci ram kombinasyonu grek en azından ramle 800 mhz olsun vede anakart bu hızı desteklesin bi heçkır ddeğilim ama bu konuda bilgi birikimim var ayrıca wifi kartı destekli değilse llinux/backtrack uyumlu usb adaptör alman gerekir (yani wifi kartını değiştirmek yerine flaş gibi bir şeyi al tak ve wifin olsun pc de ). 30 tl kadar fiyatı var . ayın 29 da git bi int. cafe başına aç backtrackı . 5-10 saatte şifreyi kır ayın 1 ne girince (saat 00.00 da) hızın dıbına koy dıbına ckoym diz torente D:
      ···
      1. 1.
        0
        Önlerden rezzers
        ···
      2. 2.
        0
        kurarsın panpa
        ···
    2. 2.
      +16
      Swordfish'i izleyip Google 'a hekır olmak istiyorum mu yazdın panpa.Bu mu hekırlık.
      ···
    3. 3.
      +5
      bu yöntem sadece pin özelliği olan ve pinle bağlanmaya izin verilen modemlerde işe yarıyor. Zaten çalışma mantığı da çok basit. Modemlerdeki pinler 8 basamaklı bir sayıdan oluşur ve bu araç tek tek sayıları dener ve ortalama 4 saatte şifreyi kırar. Güzel bir yanı da bu pini bir kere ele geçirirseniz, adam istediği kadar şifre değiştirsin anında bu pini kullanrak yazacağınız tek satır komutla şifreyi kırabilirsiniz. Tabi bunların hepsi en başta belirttiğim şarta bağlı.

      Ayrıca buna hackerlık diyenin gırtlağını gibeyim ilkokul mezunu 60-70iqlu kuzenlere öğrettim onlar bile kırıyor. Bildiğnizi lamerlik, ama güzel yani beleşe internete girmek çoğ hoş
      iyi forumlar
      ···
      1. 1.
        0
        panpa eskiden çinli bi siteden pin bakardık modemlerin markalarına göre pinleri standart olur bssid yazıp pin bulurduk sonra reaver'a yazardık 2-3 dk da kırılırdı şifre
        ···
      2. 2.
        0
        aynı marka bile olsa bu pinler farklı olur, mac adresi gibi bişey anlayacağın. Eskiden öyledir belki de şuan öyle değil.
        ···
      3. diğerleri 0
    4. 4.
      +17 -3
      http://www.incisozluk.com...m-toplan%C4%B1n/sahibi/1/

      hırsızzz vaarrr
      ···
      1. 1.
        +3
        hırsız olduğu kesin ama ben yapmaya başladım panpa inşallah olur
        ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster