/i/Asosyalizm

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +7
    simdi sıra insanlara iletişme ve nasıl doslut kurabilceğine geldi
    öncelikle dişlerinizi fırcalayıp düzgün kıyafetler giyip size dediğim gibi bir mekna gidin at hırsızı gibi gitmeyin
    Gülümseyin
    insanlarla iletişim kurmanın en iyi yolu gülümsemektir. Gülümsemek, karşınızdakine mutluluk verir ayrıca sohbete başlamanın ilk adımı da gülümsemektir.

    Sorular sorun

    Daha dışa dönük olmak için ilk adımı atmalı ve öne çıkmalısınız. Evet ya da hayırla cevaplanamayacak soruları sormayı öğrenin. Böylece sohbete başlamak çok daha kolay olacaktır. Sohbet açıcı sorular sormak, aranızda oluşacak sessizliklerin de önüne geçecektir.

    Göz teması kurun

    Dışa dönük olmanın en önemli noktası göz teması kurmaktır. Nadiren göz teması kuran kişiler karşısındakini kısa sürede sıkabilir ve ilgiyi üzerinden kaçırabilirler. Karşınızdakiyle sohbet ederken göz temasınızı daimi kılmayı unutmayın ve daha dışa dönük görünün.

    Vücut dili önemlidir

    Vücut dilinin önemini unutmayın! Dışa dönük insanlar bir köşede kollarını birleştirerek durmazlar! Vücut dilinizi açık tutmanız karşınızdaki kişinin sizinle daha rahat iletişim kurmasını sağlayacaktır.

    Görünümünüze önem gösterin

    Son olarak, güzel görünmenin önemini unutmayın! Saçlarınızı düzgün bir şekile sokup, özenli kıyafetler giyerseniz kendinize güveniniz de daha fazla olur. Kendinize güvenmeniz ise karşınızdaki insanlara yansır ve insanlarla daha rahat iletişime girersiniz.



    Her şeyden önce kendinizi sevin. Negatifliklerden ve olumsuz düşüncelerden uzak durun! Yaşamanın keyfini çıkarın!
    ···
   tümünü göster