/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 101.
    +6 -1
    https://www.youtube.com/watch?v=4_Oghm7nq6w

    şu anda bu yazıyı okuyorsan, kendini değiştirmek ve geliştirmek için uğraşıyorsun demektir.
    seçme özgürlüğüne sahipsiniz. siz genel olarak negatif bir insansanız, karşıdan karşıya geçeceğim zaman arabalar başlıyor vızır vızır geçmeye amk diyip buna bile sinirleniyorsanız burada sorun vardır.

    mesela ben bi kızla konuştuğum zaman reddedilirsem bunu negatif algılamam. elimi sallasam ellsi bu olmazsa başka kız olur bugün olmazsa başka zaman olur illaki olur derim.

    bildiğiniz gibi kadınlar test ediyor. sizi test ettiğinde olumsuz algılar motivasyonunuz düşerse bu senin için eksidir. onun için duygusal olarak piskolojik olarak çok güçlü olmalısınız diye boşuna demiyorum. bildiğiniz gibi özel kuvvetler asker yetiştirirken askerin kendine olan güveni motivasyonu tüm o eğitimlerden sonra kendine gelir adam olur tam anlamıyla. o yüzden zayıflığınızı kabul edip ben böyleyim demeyin, onu geliştirin.

    sen kızla konuştuğunda ve o seni test ettiğinde sen bundan zerre etkilenmez olumlu karşılarsan bu kadının fikrini değiştirebilir ve hepsinden öte çekim denen şeyi tetiklersin. dikkat etmeniz gereken tek şey bu. herşeyi iyi yorumlayın böylece bu sizin gelişiminize katkıda bulunacak.

    ilk başlarda zorlanırsınız herşeyi olumlu yorumlamaya gerçek anlamda. ama inanın bana yılmadan devam ederseniz bir bakmışsınız ki genel ruh haliniz neşeli, pozitif, olaylara otomatikman olumlu bakan bir adam olmuşsunuz. bu demek değil ki hergün mükemmel hissedeceksiniz. tabiki bazen motivasyonunuz düşük olacak ama çabucak çıkabileceksiniz bu durumdan artık eski önemini yitirmiş olacak. 2 sene önceki kızı çevirip de ilk konuşmaya çalıştığım anı hatırlıyorum kız trip atıp gittiğinde tek kelime edemedim sırtımdan soğuk ter aktı, omurgam titredi, mideme kramp girdi, kalbim surda gedik açmıştı.

    size şöyle bir teknik vereyim. olumlu yaşam tarzına başlayacaksanız kızlarla başarılı olmak için yapmanız gereken seçici olmamak. şişman, kısa, çirkin, şöyle böyle dememelisiniz. ayrım yapmadan olabildiğince çok kadınla konuşmalısın. seçicilik yalnızlığı beraberinde getirir. o yüzden ayırt etmeden herkesle konuşun herkesle

    yavaş yavaş sonuç almaya başlarsanız zütünüz kalkmasın ben tamam oldum demeyin çünkü daha yolun başındasınızdır.
    ···
    1. 1.
      +1
      özet:yazar burda nefes alanlara yavşayın diyor
      ···
   tümünü göster