/i/Asosyalizm

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2
    Zaten öncede yukarıda da dediğim gibi mastürbasyon yapmayın demeyeceğim, zamanla atlatacağımız için bu fobiyi her hafta bir aşama kaydedeceğiz,ilk hafta mastürbasyon yapmama hedefiniz 7 gün yani 1 hafta olsun ama çok dayanmayacak gibiyseniz 5. gün yapabilirsiniz. Tabi her kural bozmanın bir cezası vardır 5. gün yaparsanız ileriki haftanın hakkından 2 gün çalmış oluyorsunuz ve bu da 9 gün boyunca yapmayacağınız anldıbına geliyor ama unutmayın ki bu tek seferlik bir olay ilk haftanın verdiği acemilikle bu hakkı tanıyorum.2. hafta mastürbasyon yapma günümüzü 2 gün ileri atıyoruz (mesela 6 ağustosta yapmıştın 2. hafta 15 ağustosta yapacaksın) ,3. hafta 4 gün,4.hafta 8 gün yani anlayacağınız üzere her hafta bir öncekinin 2 katı şeklinde ilerliyoruz. Zaten bu zaman ilerlemesinin sonucunda da bu 1 aya kendiliğinden çıkacak. Şimdi bunları okurken muhtemelen içinizden imkanı yok ben bunları yapamam, dayanamam diyorsunuz ama yapacaksınız eğer 2. haftaya gelebilirseniz daha enerjik, daha mutlu olduğunuzu hissedeceksiniz hayatınızda olan değişiklikler sizi mutlu edecek ve daha da mutlu olmak isteyeceksiniz ki olacaksınızda 2 hafta sonucu sadece bir fragman ,bu nedenle kolayca mastürbasyona karşı koyabileceksiniz.Ama burada biraz zor olan 2. haftaya kadar gelebilmek zira 2. haftaya gelene kadar mastürbasyon aklınızın köşesinde biryerde olacak sonuçta yıllardır gelen bir alışkanlık, her yalnız kaldığınızda beyninizi tırmalayacak böyle bir durumla karşılaştığınız zaman yapmanız gereken kendinizi direk dışarı atın sakın evde kalmayın veya çıkacak gibi bir durumunuz yoksa televizyondan bir film, dizi bulup izleyin ama sakın bilgisayardan izlemeyin ev dolana kadar bilgisayarı açmayın. Mastürbasyonu ben düşünce yoluyla yapıyorum diyorsanızda evden dışarı çıkmak size tek çare kalıyor.Ama benim her 2 durumda olanlar içinde tavsiyem dışarı çıkmanız hem mastürbasyon düşüncenizden arınacaksınız hem de sokak gibi insanların bol bulunduğu büyük bir sosyal ortamda bulunacaksınız bir taşla iki kuş.

    Şimdi muhtemelen burdaki herkesin en çok yakındığı, karşı cins yani kızlarla neden konuşamadığı, konuşurken neden utandığı konusuna geleceğim tabiki biraz daha ilgi olursa.
    Bu benim son paragrafım olacak sonra tedavi yöntemine geçeceğim.

    (Biraz öncede son paragrafım demiştim ama sorular gelince cevaplamak zorunda kaldım , bundan sonra soru cevaplamayacağım sorunuz varsa mesaj bölümünden bana ulaşabilirsiniz.)
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster