/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 126.
    +1
    Bak kardesim burdakiler seni pek anlamayabilir Ben anlarım çünkü sözlüğün geneli afedersin yavşak oldugu için pek takmıyolar zaten çevreyi . Peki ben neden anlarım şundan dolayı ben sivilce ile çok uğraştım gerçketen bayağı ugrastım yani görmüşsündür bir insan ne kadar güze lyakısıklı olursa olsun sivilce işi bitirme noktasına getirir he ufak tefek kenarda köşede olur onu demiyorum benim Sivilce Sorunum vardı adı üstünde .
    Kafan öne eğik yürümenin nasıl oldugunu en iyi ben anlarım mesela kafamı kaldıramazdım
    Veya birisiyle konusurken 3-4 saniyeden fazla yüz yüze konusamamk kafayı eğip kaldırmak , arada başka taraflara bakmak mesela . ZAten karşı cinsi söylemiyorum bile Bir bayan hoca bile olsa yani bak hoca hiçbir şekilde işim olmaz fakat bakamazdık ki yüzüne . Neyse yani aga sonuca gelicek olursak Allah'a şükür bu dertlerin çoğundan kurtuldum hafif kalıntıalr olsada lakin sana vericeğim tavsiye şu :

    iNSANLARDAN ÇEKiNME ASLA ONLAR SENDEN ÇEKiNSiN GEREKiRSE KENDiNDEN UTANMA
    BUNLARI SÖYLERKEN KOLAY BiLiYORUM AMA BEN YASADIĞIM iÇiN ZORLUGUNA DA BiLiYORUM O YUZDEN YAZIYORUM YA BANANE LAN DiYECEKSiN ABi BU O KADAR GÜZEL Ki YAPTIGINDAN iTiBAREN FARKEDERSiN BANANE ! KiM NE DERSE DESiN ABi UMURUMDA MI ? SANA BiRi KISA MI DEDi ABi DESiN NAPIYIM YANi ? BANANE DEMEYi AKLINA YERLESTiR AGA AMA BU TAMAMEN SOYUTLAN ANLAMINDA DEĞiL KENDiNE ÇEKi DÜZEN VER ÖZGÜVENLi OL HERKES BRAD PiTT DEĞiL ZATEN ;)

    KENDiNi EZMEYi BIRAK YAPABiLDiĞiN KADAR iYi ŞEYLER YAP GEZ TOZ KENDiNi MUTLU ET
    ···
   tümünü göster