/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 151.
    +1
    bana gelseydin seni tedavi etmiştim, yarram tipsizsin işde mal gibi üzüleceğine kafayı çalıştır başka alanlarda kendini geliştir. adam gibi bir bölüm kazan paran olsun bak kızlar seni gibmek için nasıl can atıyor.

    kız dediğin basit yaratıklar.

    bak sana şunu anlatayım üniversteye yeni başladığımda kızlar beni giblemiyordu hani çirkin değilimde biraz çocuksuyum yani yaşımdan küçük görünüyorum, baby face mi diyorlar ona neyse. bu amk kızlarıda böyle kıllı sakallı olgunlardan hoşlanıyor. neyse bir ay gitdim geldim okula sessizce takılıyorum, bazı sorunlarım vardı o zamanlar hayata küsmüştüm. kimse benle tanışmıyor bende kimseyle muhatap olmak istemiyorum zaten

    bir kızdan hoşlanmaya başladım yaşça da büyük benden amk malı kim bilir ne kadar hazırlanmış zaten ilk yıl üniversteye giren bir kaç kişiden biriydim, hepsi öküz kadar.

    buna yavaştan yanaştım falan "ben asla kendimden küçüklere bakmam" dedi açıkca yürüme lan ayı dercesine. neyse zaten böyle diyince ben kendi derdime yanıyorum onla mı uğraşcaktım. bir gün abim beni okula bırakdı babamın porsche ile bu kızda gördü.

    sonraki günler günaydınlar, nasılsınlar, o2 sen sigara mı içiyorsun gibi muhabet kurmaya çalıştı bende yürüdüm tabi 1-2 hafta çıktık, çaktım bıraktım. hah işde senin yüzüne bakamadığın kızlar bu amk malı. yeterki para olsun tavlanmayacak kız azdır. adam gibi bir işin olsun, beynini kullan seni ön plana çıkaran bir özelliğin yokmu aq onu kullan.
    ···
   tümünü göster