/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    +1 -1
    olum bu kadar filozof,
    ve bizim türklerin %99 unun bi tak anlamadan Peşine takıldığı biz niye Varız ve yaşamak çok saçma, Hayatın amacı ne temalı fikirler neden var sanıyosun.

    bunlar ciddi manada kafa yorup, Masalları aşan insanların ortak problemi, şu an elimizdeki bilgilerle sadece yaşayacaz ve ölecez.

    amacını bulamıyoz diye her amacı budur diyene inanmıyoz, kanıt istiyoz.

    ha öte taraftan yaşadığımız hayatın ve Dünya'nın gibkoluğuna bakarsan, Ölümden sonrasının daha gibko olması daha olası geliyo.

    bi amacı olsun valla, Olmalı da diyelim ama
    bulamadığımızda, masala inanmayalım. o daha kötü
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      Allah’ın varlığını inkar etmek bizi rahatlatacak mıdır? Tam tersine bu anlayış bizi bir boşluk içine düşürecektir. Niye, neden, nasıl, kim için yaşayacaksın? Ölümden sonra hayatın ne olacak? Eğer başka hayat yoksa, bize verilen sonsuzluk duygusunun ve ebedi yaşamak arzusunun karşılığını nerede bulacağız? Bu durumda böyle duygular bize niye verildi? hadi öldükten sonra yok diyelim o zaman zaten boşluk var yoksa zaten yok demektir. ama ya varsa ? yoksa yok deyip geçmek var ama zaten öleceğiz biz var diye düşünüp buna yorsak kendimizi yoksa zaten boşluk ama varsada biz kazanmış oluruz şimdi böyle diyince hemen muhalefet olacaklar ama birazda hmm acaba haklımı diye düşünseler birazda pozitif baksa insanlar... o zaman düzgün bi sohbet olur diyorum ben inanıyorum hiç kimseyi inandırmak zorundada değilim herkes kendi hayatını yaşar kalın sağlıcakla
      ···
    2. 2.
      0
      @26.1 entry-nick
      ···
   tümünü göster