/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +77 -30
    karşılastırmayı genelleme yaparak yapıyorum ne demişler istisnalar kaideyi bozmaz.

    1.araplar:açık ara en görgüsüz ve kültürsüz ırk bunlardır efenim zenginleri ayrı bir görgüsüzdür kendi ülkelerinde insanlar açlıktan kırılırken bu muallakler altın tuvaletlere sıçarlar islamı kullanarak her zaman abd nin altına yatarlar ama lafa gelince amerikanın en büyük düşmanları bunlardır tabi yerseniz.

    2.kürtler:araplardan sonra en cahil ırk kürtlerdir efenim aynı zamanda orta doğunun en tipsiz ırkı olarak da bilirnirler kaçak elektrik çekmek ve yarınlar yokmuşcasına gibişmek ve üremek en büyük hobileridir.

    3.farslar:genellikle zeki adamlardır su an siyasi açıdan (iran) orta doğunun dıbına koyanlar bunlardır tabii binlerce yıllık imparatorluk geçmişi olan adamlar bunlar bu arada en orta doğuda en güzel amlılar bunlardan çıkar çogu kara çarşaflı olsa dahi güzellikleri diğer ırkların amlılarına bin basar. görgüsüzlük bilmezler son derece sade yaşarlar.

    4.türkler:her ne kadar avrupa ile henüz kıyaslanacak seviyede olmasada orta doğudaki en modern ırk türklerdir efenim amlılari malesef taliban militanları gibi sakallı olduğundan dolayı am gibmek için pek uygun bir ırk değildir ama zütcüler için bu ırk çok uygundur orta doguda en fazla muallak bu irk da bulunur ve bazı sözlüklerde admin seviyesine kadar ulaşmıştır bu muallakler.bu arada unutmadan siyasi açıdan en mal ırk türklerdir.
    ···
   tümünü göster