/i/Devlet

  1. 1.
    +4
    (bkz: osmanlıda muallakler esnaf sayılıyordu)
    ···
    1. 1.
      -3
      Anasını gibtigiminin gerizekalisi
      Osmanlıyı sevmeyenlerin ilk saldırdığı şeydir zaten osmanlı gaydir falan
      iyi oku amk pici

      saçmalığın daniskası.

      ahlaksız adamın teki bi tak yemiş, buradaki muallakler hemen bakın aslında bunlar çok normal şeyler diye milleti kafaya almış.

      osmanlı bir şeriat devletiydi. bu ne demek din ile yönetilen.

      azcık islamiyetten nasiplenen herkes lut kavminin başına gelenleri bilir. bilmeyenler için özet geçecek olursak; o toplulukta homociksüellik yaygındı. allah o kavme lut peygamberini insanları bu sapkınlıktan vazgeçirmeye yollamıştır. sonrasında hz. lut'a iman etmeyip bu insanlar aynen devam edince helak edilmiştir.

      şimdi bu hz. lut ile ilgili hikaye nerede geçiyor?

      kuranda.

      eee peki kutsal kitabında sapkınlık olarak nitelendirilen bir eğilim, o kitaba göre yönetilen bir devlette normal bir durum olarak karşılanabilir mi?

      rumların ahlaksızlıklarını osmanlı'ya mal etmek zaten osmanlı düşmanı inciciye mahsus bir huur çocukluktur. aferin o.ç bugün de görevini tamamladın.

      ayrıca buna halen inanan ve buradaki muallaklerin verdiği 2 tane minyatüre kanıp öyle olduğunu düşünen bir insanda,

      beyin var mıdır? varsa tam olarak nerededir?

      al sana biyoloji sorusu. azcık da bilime yönelin. işiniz gücünüz muallaklik
      huurnun oglu seni
      ···
    2. 2.
      +2 -1
      zütüne kruvazör sokup seken günde devr-i alem eydeğimin moronu, Osmanlı Devleti'nde meyhane ve kerhane yönetmeliği varken, Kanuni şaraba methiyeler düzerken ki döneminde devlet şarap ihraç edip vergi alırken, ortada II. Selim (Ayyaş Selim) gibi bir padişah varken sen buna şeriat devleti mi diyorsun?
      Bak IV. Murad ne diyor: "Mescitte riyamişler etsin ko riyayı. Meyhaneye gel kim ne riya var ne mürai... " (Bırak mescitte ikiyüzlüler devam etsin riyakárlığa.Sen meyhaneye gel ki orada ne riya var ne riyakár.)
      _
      Bu da Kanuni Sultan Süleyman'ın Kanunnamesi'nden:
      ''Şarap fıçısı taşıyan gemiler fıçıları trabzon'da satarlarsa, her fıçıdan yirmi beşer akçe alınır. eğer trabzon'da değil de bir başka limana çıkartırlarsa, on beşer akçe alınır. ‘‘miso fıçı’’ denilen yarım fıçılardan beşer buçuk akçe alınır. rakı fıçısından 28, yarım rakı fıçısından da dokuz akçe alınır''.
      ______________________________________________________________________

      Ayrıca konumuza dönecek olursak, al oku da frontal lobuna oksijen gitsin:

      "Sıfat-ı Bezzezistân-ı Dilsitânda, Yusuf ruhsar ve Azra'izâr gılman ve hûran, her biri nazir-i hûrî-ü-perî nihal âzâdeleri mânend-i serv-âzad iken, iktizâ-i takdirden kul olup, hüsn-ü bahâ ile mezad olunurlar ve ol semen 'izâr ve dür-i seminler, vakt-i semende ol hüsn-ü bahâ ile kıymet ve bahâ bulurlar."
      (Bedesten denilen o güzelim yerde, güzel yüzlü tüysüz delikanlılarla el değ­memiş güzel kızların herbiri serbestçe büyüyen servi fidanı gibi güzeller iken, yazgıları gereği kul olup iyi değerle satışa çıkarlar, tüm yasemin yanaklı ve değerli inciye benzeyenler iyi para verildiğinde de satılırlar) (kay. -Risale-i Evsâf-ı istanbul- 1525)
      __________

      "... Kadın düşkünleri çoğaldı, delikanlı meraklıları azaldı. Oğlancılık sanki yere battı. istanbul"da eskiden beri delikanlılara karşı olan aşk ve ilgi kızlara yöneldi. Sultan Üçüncü Ahmed zamanından beri devam eden Kâğıthane seyri daha fazla rağbet buldu. Gerek orada, gerek Bayezid Meydanı"nda arabalara işaret verme usulü başladı. Devletin önde gelenleri arasında kulamparalığıyla meşhur Kâmil ve Áli Paşalar (o devrin sadrazamları, yani başbakanları) ile onlara mensup olanlar kalmadı. Áli Paşa, yabancıların eleştirisinden çekinerek kulamparalığını gizlemeye çalışırdı." ("Mâruzât", Türk Tarih Kurumu Yayını, sah: 9)
      __
      Topkapı Sarayı arşivinde bulunan yazmaların birinde şöyle bir yakın­madan söz edilir: "Ben de şehadet ederim ki bu kara kâfirlerin (zenci haremağaları) hıyanet­leri o derecedir ki, herbiri birer ikişer cariyeye âşık olurlar ve her ne kazanır­larsa onlara sarf ediyorlar, fırsat bul­dukça da görüşüp sevişiyorlar. Eğer denirse ki bunlar hadım edilmiştir, bun­larda şehvet yoktur, kadınla muhabbet edemezler; bu melunlar güzel oğlanlara da âşık olup kendilerine yakın ederler ve bu kafirlerin o derece şehvetleri vardır ki, murdar vücutları hep şehvet olmuştur. Herbiri ikişer üçer cariye alıp odalarına saklarlar ve birbirinden son derece kıska­nırlar, cariyelerime bakmışsın diye birbirleriyle kavga ederler."

      ''AYRICA OSMANLI DEVLETi RESMi OLARAK 1858'DE SODOMi YASALARINI KALDIRMIŞ, 1993'TE LAMBDAiSTANBUL (LGBTT DAYANIŞMA DERNEĞi) KURULMUŞ VE YÜZDE YÜZ GEY VE LEZBiYEN ADLI BÜLTEN YAYINLANMIŞTIR.''
      Al sana şeriat devleti! Oku, oku da beynine oksijen gitsin frontal lobuna duble penetrasyon yaptığımın kaputu oku.
      Tümünü Göster
      ···
    3. 3.
      0
      gibtirgit amk bini osmanlıda hiç yoktu demiyorum göktürklerde bile vardır bu huur çocukluğu, siz yaygındı diyorsunuz amk evlatları
      2.si ise osmanlı şeriat devleti değildir demişsin. Osmanlı bal gibi bir şeriat devletiydi.ama örfi hukuk şeri hukuka baskın geliyordu olay bundan ibaret.
      bunlar osmanlının oğlancı olduğu anldıbına gelmez.
      şimdi gibtir git burdan kopyala yapıştırla adam züt ettiğini sanan huur evladı
      ···
    4. 4.
      0
      yasak gardaşım yasak. aynen o şekil elbette yanlış uygulamalar olmuştur ama 600 senelik bir devletin her uygulamayı denetlemesi mümkün değil ki.
      ···
    5. 5.
      0
      anasını gibtiğimin huur çocuğu seni
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster