/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +13 -2
    Geçen gün bizim takım arkadaşlarıyla antrenman salonundan çıktık , antrenman salonu da baya uzak yerleşim yerlerine , kampüsün içinde baya güvenli bi mekan yani. Neyse güvenlikçiye arkadaş bi taksi lazım falan dedi güvenliklerden biri de galiba terslemiş geçen gün bizimkileri böyle hafif bi gerginlik oldu olay büyümeden taksimiz geldi 4 kişi bindik arabaya. Kimse konuşmuyor falan taksici de 30 35 yaşlarında hayatı ters çevirip düz gibmiş havalarında bi abimiz işte isteyen varsa sigarasını içsin sıkmayın canınızı stres yapmayın olur gibi nasihatlerde bulundu. Neyse ben de öndeyim zaten muhabbeti de severim , işler nasıl abi sıkıntı var mı falan sordum . Adam zaten beni bekliyomuş amk bi başladı yok işte geçen bi tanesi binmiş mamak tarafında adamı gezdirmiş 2 saat sonra param yok demiş bıçak çekmiş bu da uçan tekmeyi kafaya gömmüş iyi bi dövmüş bunu. Sonra ertesi gün iki adam binmiş arabasına "sür kardeş" demiş bu da "hayırdır" çekmiş adamlar "hayır mı şer mi görecez sen sür" demiş bunu bi binaya zütürmüşler babayla konuşmuş olayı anlatınca baba torununa bi tane tokat çekmiş adam da parasını alıp çıkmış.

    Neyse bizde abi vallahi helal olsun yürekliymişsin biz yapamayız yani falan gazlıyom tabi adam da gaza geldi iyice baktım el freni falan çekiyo amk ölüm tehlikesi geçirdik bi kaç kez neyse durdu kırmızıda . Döndü bize doğru , "gençler bak burda anlatıyorum sakın özenip mözenip taksici olmayın ha " dedi biz de sağol abi bakışı attık tam o an bu aq yolu kaçırmış olmayacak yerden u çekmeye çalıştı o an bi motorcu kayıp yere düştü motorla , motor da tam motor bildiğin aygır gibi bi şey motor da motorcu da . Neyse baktım bizim abi bildiğin cep herkülü moduna geçti adam taksiye doğru yürümeye başlayınca . Açtı taksinin kapısını biz de indik arabadan bizim abiyi zor kurtardık adamın elinden ölüyodu amk .

    Neyse sonra polisler falan geldi adam bize teşekkür etti "bak demiştim taksici olmayın ha " dedi( Adam hayatın kitabını ben yazdım tribine devam ediyor) bizde eyv. çekip devam ettik .

    Bu da böyle bi anımdır
    ···
   tümünü göster