/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
  1. 51.
    -2
    ASIL BEKLENEN BiLGiLi GALATASARAYLI GELDi AMINA KODUMUN YALANCISI

    Aynen 3 temmuz olmasa Fener şampiyonlar ligi şampiyonuydu hep ondan.Ne dalyarak bi takımsınız la siz amk yüzsüzleri Dexer Demiröreni futbolun başına getirip gotunuzu kurtardı, Beşiktaşı batıran adamın futbol başkanı olmasına bişey demiyorsunda anca şike sürecinde kumpas diyorsun.Son 3 şampiyonlar liginde 1 çeyrek final (FENERiN KULUP TARiHiNDEKi EN BUYUK VE TEK BAŞARISI) oynamışız bir kerede gruplardan çıkmışız hala gittinizde noldu derler sen gittinde noldu asıl 3 tane yedin geldin. Gördünmü Naniyi tersten?
    ···
    1. 1.
      +1
      aynen o kadar bilgilisin ki şikeyi kanıtladın. dıbına kodumun evladı. cemaat, gs bize kumpası kurarken sözde fanatik dexer feneri kurtardı dime ? hala demirören diyor pekekent ya. nasıl bir katkısı oldu demirörenin ? 2 yıl önceki şampiyonluğumuzda herkese 4-5 atan takımın performansını yok sayanın futbol bilgisinden şüphelenirim. bu sezon ki o penaltılardan sadece 2 si adam gibi penaltı değildir. her yerde bir düşürme, bir el var. alper potuk un bir pozisyonunda rakip topuğa takıyor ama siz huur evlatları penaltı yok diyorsunuz. amk bi emrenin antep maçındaki penaltısı adam gibi penaltı değil bir de bir tane daha var toplam 2 penaltı olmasa da olurdu. takımımız kurşunlanınca ortam çok güzel oluyor değil mi huur çocuğu ? mutlu oluyorsun değil mi dıbına kodumun evladı ? hala bulunamadı kurşunlayanlar. şerefsiz köpek hala savunuyor amk yüzsüzü. tekrar ediyorum dıbına kodumun lütfisi feneri uefaya satmasaydı. size atacağımız farkın HADDi HESABI YOKTU. o kadro, yeni transferler, emenikenin o yılki hali düşünülünce 2.çeyrek final hatta yarı final neden olmazdı ? BAL GiBi OLURDU. kaç futbolcumuz gitti daha önemlisi hangi futbolcularımız gitti ? shakhtar maçına geleyim huur evladı. sd kaç yıldır birbirini tanıyan futbolcularla oynayan bir ekip ve ligleri başlayalı 2 hafta olmuştu. henüz 3,5-4 haftadır birlikte oynayan ve fizik gücü yerinde olmayan, ligi başlamayan fenerbahçe zaten favori olamazdı. bu maç 2 ay sonra yapılsa, hazır fenerbahçe yenemez miydi (objektif ol) ? ona rağmen 6 net gol pozisyonu bulduk. siz gidin, gelen geçenden 4 yiyin gelin olur mu ?

      not: şike davasında benimle tartışmayı bir denesene hadi
      ···
    2. 2.
      0
      Yeni gördüm mesajını
      Karşınızda savaştan dolayı kendi sahasında bile oynayamayan ve gene savaştan dolayı Texeira dışında en iyi oyuncularını elinden kaçıran bir Shaktar vardı ona bakılırsa bahane işine girişeceksen. Galatasaray 8. oldugu sezondan sonra 15 oyuncu değiştirdi kadrosundan şampiyon olmayıda bildi ha burda demiyorum süper takımdı falan yada onu elerdi şunu elerdi ama yılda 4 milyon euro alıyorsa bi Nani çıkıp oynayacak arkadaşım öyle tüm maç 2 orta kesmekle yıldız olunmuyor. Fener elbette yenebilirdi ki bu haliylede yenebilirdi o ayrı. Galatasaray nefretin o kadar ağır basıyorki utanmasan Duygun Yarsuvat kurşunlattı otobüsü diyeceksin.Ha sana tek bir soru UEFA dan 2 sene ceza almasına rağmen fenerbahçe niye TFF tarafından bir ceza almadı, UEFA bu cezayı Türkiye ligiyle ilgili olarak vermedimi?
      ···
   tümünü göster