/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1
    Zahmet edip dinleyin panpalar.
    Buradaki hemen hemen herkesin eminim ilkokulda, karşısındakini aşağılayan, kendini bi tak zanneden, arkadaş bildiği insanlar olmuştur. Benimde böyle bi bin arkadaşım vardı beyler. Benim sevdiğim kızla sürekli konuşup beni sinirlendirir, aramızı hiç yapmaya calısmazdı. Arkadaş ortamında yerli yersiz konuşur hep kendini üstün tutmaya calısırdı.Bir tek beni de değil amk herkese aynı şeyi yapardı. Tipide daha düzgündü binin. Aradan yıllar geçti ve şu an ki durum ne?
    Ben mühendislik fakültesinde okul bitirmeye calısıyorken kendisi ottan haptan başını kaldırıp düzgün insanlar ile sağlam ilişkiler kurabilecek kapasitede değil. Ottan taktan bir hayat yaşıyor işte.

    Neyse,

    Yıllardır görüşmüyoruz zaten telefonda sadece araşıp hal hatır sormaktan ibaret artık arkadaşlığımız. Bilgisayar işleri ile uğraştığım icin beni aradı ve makinayı getireceğini söyledi. Makina geldi ve harddisk hatası veriyor idi.Ben de geri aradım disk arızalı hallederiz bunu, fakat isterse ram bile ekleyebileceğimi söyledim. Pazarlama stratejisini iyi ayarladım ki,hemen alsın. Bilmeyeceği anlamayacağı 1 ton kelime sarfettim pc ile ilgili amk. Yeter ki dersini bildireyim.Bu arada beyler bu bin 2 tane bilgisayar getirmişti bana format at diye parasını vermemişti gecen sene amk. Kendi bilgisayarı da değil başka arkadaşının amk. Beyler bilgisayar 8 gb ram idi ben de dedim; makina 4 gb ram 2 gb eklerim bir de hdd takarım 300 liraya hallederim. Elimde fazladan harddisk vardı zaten. Harddiski taktım bunun bilgisayara sorun çözümlendi zaten. Bunun bilgisayardan 4gb ramin birini söktüm ve benim pcde ki 2 gb rami taktım. Onun pc oldu 6 gb benim pc oldu 4 gb amk.Üstüne gecen akşam paramı da aldım pcyi teslim ettim.O parayla da jack daniels alıp ictim amk. Benden daha keyiflisi yok, harbi am üstünde züt gibişi yaptım. Sizlere de anlatayım dedim.

    Edit:2. el 150 gb hdd taktım beyler

    Dinleyen panpalarıma teşekkürler, uzun oldu ama inşallah okuyan cıkar amk
    ···
   tümünü göster