/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +6 -1
    merhaba beyler size ilk gibişimi ve verdiği duyguyu anlatıcam. bir erkek için en güzel duygulardan biri amk. üzerinden 5 sene geçti şimdi jigolo gibi çalışıyom da o zamanlar tadını bilmiyoz tabi.

    ben bu işe lisede filan başladım diyenlerin zütünü ve yalanını gibim o işler lisede zor amk. yapan mutlaka vardır ama harbiden zor. lisedeyken ilk okulda gibişmiş arkadaşım vardı, ama nasıldı? kız hristiyandı amk bizimkisi sıkıştırdıkça zütten çakıyordu kıza, daha ilkokulda amk. neyse kendi anıma geçiyorum.

    beyler üni 1 deydim baya denedim. ilk dönem 2. dönem ev yok şekil yok bizim bütün kızlar veriyor amk bir bana gelmiyor. neyse ortamı bilmiyoz tabi. bir gün dedim giberler osbir keyfi çok ayrı ama artık ama girmem lazımdı çok azdığım günlerden biriydi. neyse açtım baktım işte nasıl şekil şukul olunur filan. baya araştırdım bildiğin kızlar kekolardan hoşlandığını fark ettim. neyse baktım filan üniye bildiğin bağcılardan gelen apaçi çocuk, bursadan gelen apaçi çocuk bile gibiyor. kendimi onlardan iyi görüyordum ama şekille alakası olmadığını fark ettim beyler. neyse halen daha araştırıyorum yurtta cacığa devam bu arada. ilk senem böyle geçti hewaller.

    üni 2. senem. beyler bu senenin başında kendime bir söz verdim ve bu senede gibemezsem yarağı kesip tualete atıp sifonu çekicektim. kararlıydım yani ya vuracaktım yada vurduracaktım.
    bundan sonraki taktikleri uygularsanız gibiş %100 beyler.
    ···
   tümünü göster