/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 301.
    0
    Beyler inanın çok özür dilerim.Cok üzgünüm, allah rahmet eylesin. Dedem.vefat etti. Mekanı cennet olsun... Sizleri de çok boşladım, artık hikayeyi gören veya duyan olurmu bilemem ama bir umut yazmaya devam ediyorum

    Açtım telefonu rana arıyor. Saat sabahın 6 sında niye arıyor diye düşündüm. inşallah ciddi birsey yoktur diyerek telefonu açtım. Ağlıyordu,ağlamaktan konuşamıyordu.Ne olduğuna anlam veremedim,ama kesin kötü şeyler vardı.
    -Rana ne oldu neden ağlıyorsun?
    +Hayatım senden çok özür dilerim, gece ağlamaktan uyuyamadım.En son dayanamayıp aradım
    Bunlar söylerken bile hickiriyordu.Zar zor söyledi.
    -Ne,ne demek özür dilerim?Ne oldu ki özür diledin. Lütfen kötü bişey yapmamış ol.Bir kez daha katlanamam, tekrar sana dönemem. Lütfen yapmamış ol,benı üzme nolur
    Ben bunları söyleyince, ağlaması daha da arttı.En son telefon kapandı, üstümdeki eşofman larla, sabahın 6 sında, bahçeşehire yola çıktım. inanılmaz hızlı gittim. Eger gene ihanet ettiyse dayanamazdım. Olmazdı,bu sefer olamazdi, tekrar ayrılamazdik.Çok mutluyduk. Kapısının önüne geldim. Zili çaldım, evde ablasıyla beraber kalıyordu. Babası ve annesi yazlıktamıydi neydi. Kapı açıldı,5.kata kadar koşarak çıktım. Vurdum kapıya,en başta açan olmadı. Daha sert vurdum, ablası açtı.
    -Rana nerde?
    +içerde.
    Hiç sormadan içeri atladim. Odası kapalıydı, kapıyı hızlı şekilde açıp içeri daldım, üstümde eşofman, uyku sersemi, sevdiğim kadın için koşup gelmiştim.
    ···
   tümünü göster