/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +19
    Evet millet, beni çoğunuz bilmezsiniz, çok ta önemli değil zaten hemen bu utanç dolu hikayemi anlatıp bitiriyorum.

    Başlardan not: hayatımda ilk ve son kez yaptığım bir hadise 2 nedenden ötürü utanmama neden oldu, çok utanç verici normalde böyle bir adam değilim.

    2012 yazıydı, üniversite 3 e geçmiştim. stajımı bitirdim. daha önce birlikte çalıştığımız, babamla da birlikte çalışmış çok sevdiğim bir abi vardı. Çeşme-Ilıca da ki bir butik otelde müdürdü. B-beni o yaz 3-4 gün misafir etmek istedi. kafamda bozuk bastım gittim.

    sabah izotaşta indim, biraz sağı solu ziyaret ettim, sonra üç kuyulardan çeşme arabasına bindim vardım ılıcaya otele.

    bizim abi beni güzelce odaya yerleştirdi (+ben, - abi)

    +abi wifi şifresi nedir
    -olum dışarısı am kaynıyor bikinili izmirli kız dolu bizim otelin alanı, sen burda internette mi takılacaksın? bilgisayarda getirmişsin dıbına koyayım senin
    +abi ufak bir şeye bakacam hemen şortu çekip gelecem.
    -iyi tamam

    şifreyi aldım biraz facebook twitter baktım( o ara bir hatunla yazışıyordum).

    şortu çektim indim aşağıya, otel bayağı pahalı, lüks. deniz kenarında plaj olmasada kendilerine ait iskele var, oraya atmışlar şezlongları, hemende ardında bar gibi oturmalık bir alan var. Muhtar Kent gelirdi her akşam şu çeşmede ki zengin ihtiyarların kullandığı bigibletlerle.

    derken ben orda amın içinde sap sap yüzdüm takıldım güneşlendim ama bir kızlada muhabbet kuramadım. akşamüstü odaya çıktım duş aldım dinlendim.

    -halitziyataşşaklıgil hadi gidelim
    +nereye abi?
    -olum çeşmede gündüzleri ılıca geceleri alaçatı hadi bakalım
    +tamamdır abi

    alaçatıya vardık. ortalık yanıyor turist dolu, nereye hangi amlıya bakacağını şaşırıp bakmamaya karar veriyor insan.

    -ee halitziyataşşaklıgil napalım nereye gidelim?
    +abi bu benim çeşmeye 3. gelişim, sense doğma büyüme izmirdesin. ben çeşmede hiç geceye akmadım, hep gündüz ılıcada çimdim gittim.
    -bak şu 3 mekana amsız almazlar. ama müdürleri arkadaşlarım, içeride fazla da erkek olmaz, her 10 kişiden 7 si amlıdır o mekanlarda istersen öyle bir yerde takılalım istersen meyhane tarzı bir yerde oturup sohbet edip içelim.
    +abi 1 senedir görüşmüyoruz, daha 3 gün buradayım, biz bu akşam sohbet edelim sakince sonra takılırız oraya da, am am am nereye kadar be abi?
    -doğru diyorsun hadi gel ozaman şurada arkadaşımın mekanı var gidelim oraya.

    o mekana gittik, ben çok rakı içemem dediğim halde büyük kara efe söyledi masayı da donattı. şirin bir meyhaneydi. meyhanedekiler hep eşiyle, sevgilisiyle ailesi ile gelmişti. bir sap olarak biz vardık kısacası.
    ···
   tümünü göster