/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +7 -3
    geçenlerde stajdan dönüyorum beyler. bindim dolmuşa tam şoförün arkasındaki koltuk boştu oturdum oraya öyle sağa sola bakıyorum. üniversitede staj yaptığım için yol üstünde çok fazla amlı biniyor malum. bizim dolmuşçuda abazanın önde gideni amk. tipinden belli. yoldaki her amlıya korna falan çalıyor yanından geçerken bakıyor dik dik falan filan. neyse işte bir ara dolmuşta toplamda 3 erkek kaldık. 4-5 tane de taş gibi amlı vardı. bizim dolmuşçu cebinden telefonu çıkardı birden biriyle konuşmaya başladı. ama bana öyle geliyordu ki kimseyle konuşmuyordu. sonra şöyle dedi.
    "tamam abicim ben sana yardımcı olacağım. şimdi sana resepsiyondakinin numarasını veriyorum. yaz abi" böyle dedi ve diğer telefonundan bi numaraya bakıyormuş edasıyla bi numara verdi. ama bir bakışta tamdıbını hafızaya attı nasıl olduysa ve bir kez bakıp tamdıbını okudu bakmadan. sonra kapattı telefonu. bu telefon numarası vermeye başladığında bu bin kendi numarasını kızlara vermiyorsa bende huur çocuğuyum amk dedim ve hemen numarayı kaydettim.
    akşam saatlerinde bu numarayı aradım. amk kekosunun sesi çok rahat seçilebilir bir tınıya sahipti. böyle ince mi kalın mı anlaşılmayan gibko bir sesi vardı. neyse uzatmayayım aradım numarayı. alo diye bi ses geldi direk anladım bizim keko olduğunu. inerken aracın plakasını da almıştım. hemen dedim 03 M xxxx plakalı aracı siz kullanıyormuşsunuz sanırım dedim evet abi dedi tamam dedim kapattım kekonun suratına telefonu. gizli numaradan aramıştım bu arada yani beni arayamadı.

    not:
    yapmayın amk, ne kadar keko ne kadar abaza olsanızda yapmayın şöyle şeyler çok belli oluyor amk asfdsafdsaf
    ···
   tümünü göster