/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +8 -6
    Atatürk gökten indiği kitaplar diyerek kuranı kastedmemiştiki. O yıllarda TSK'da Kur'an üzerine yemin ediliyordu. Aynı zamanda Said-i Nursi gibi deliler kendi kitaplarının gökten indiğini söylüyorlardı. Kimse Kur'an-ı Kerim'in gökten indiğini düşünmüyor ki. sen bakma bu cahil yobaz kesim cahil cahil konuşuyor onları kimse gibine takmıyor, tarihi cami hocasından öğreniyolar hurafeci oruspu çocukları
    ···
    1. 1.
      +4 -3
      panpam gereken cevabı vermiş şukumu bıraktım Ata'm dinini kendi içinde yaşayanlardandı reklam etmezdi dışarıya
      ···
    2. 2.
      0
      huur çocuğu Müslüman olmuş ta Said Nursi ye deli diyor dıbına kodumun salağı Atatürk şapka takmadı diye sadece onlarca şeyh i asmadımı ? Türkiye yi kurtardığı için herkes minnettar ama adına sabahın köründe küçük çocuklara yemin ettirmek her tarafa heykellerini asmak her yere resimlerini koymak putperestlikten başka birşey değildir ayrıca Müslüman olup olmaması niye sizi ilgilendiriyo diyorsunuz da Müslüman vatandaşlar kendilerini Müslüman bir liderin yönetmesini istiyor (sonra batı nın alfabesini giyimini ahlakını alıp batı züt yalayısı oluyoruz işte)
      ···
      1. 1.
        0
        adımdan da anlayableceğin gibi benim küçüklüğüm said nursi gibi önemli din adamlarının hikayelerini dinlemekle geçti büyüdüğümde ise araştırmak la senin okuduğun kitap kadar benim Said Nursi yi anlatan kitapları okumuşluğum var. Sen ise bi k*rd un videosunu izliyip önemli bir şeyh e sövme marifetini kendinde buluyorsun.
        Ayrıca
        o wikiden yada kemalist forumlarından yapıştırdığın uyduruk yazı bir şeyi kanıtlamıyor Said Nursi nin kitaplarını okuduğum kadar Atatürk ü ve zamanını anlatan kitaplarda okudum ve hiçbirinde ne fese nede şapka ya yobaz diye bağıran olduğunu okumadım (ve niye yobaz diye bağırsınlar aq salağı kültürümüzü değiştirmeye çalışma diye bağırırlardı ki öyle birşey de yok)
        ···
   tümünü göster