/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +123 -2
    Yörük Türkmen partisi kuruluyor. Keçe çadırlarımızı diyarbakıra diker dıbınızda kımız içeriz ipneler.
    ···
    1. 1.
      +4 -65
      t**k l***n.
      ···
      1. 1.
        +18
        ulan zaten iranlıdan türemesiniz daha orayı alamamışsınız lan
        ···
      2. 2.
        +1 -8
        ulan bin iranda zaten kürdistan eyaleti var. mına kodumun cahili.

        https://tr.wikipedia.org/wiki/K%C3%BCrdistan_Eyaleti
        ···
      3. 3.
        +60 -1
        ANASININ AMINDA ÜLKE KURDUĞUMUN SOYSUZ ARAP KIRMASI huur ÇOCUKLARI 1000 YILDIR BU TOPRAKLARDA HÜKÜM SÜRÜYORUZ SiZiN O 50 KARILI EŞŞEK gibEN huur ÇOCUKLARI MI BU ÜLKEYi BÖLECEK? gibTiRiN GiDiN iRANA YERLEŞiN ARABiSTANA GiDiP KAÇAK PETROL ÜRETiN
        ···
      4. 4.
        +1 -28
        sakin ol weled.
        ···
      5. 5.
        +7 -2
        Nüfuz çoğunluğundan eyalet ismine k*rt verilmiş bununla mı övünüyosun mk yine orası iran
        ···
      6. 6.
        +4 -2
        bunun gibi huur çocuklarını kudurtan sistemi gibeyim açlıktan ağızları kokuyor çirkinliklerinden eşekleri gibiyorlar gelmiş devlet kurmaktan bahsediyorlar bin yalaka köpekler bir de tarih dersi veriyor Çanakkale savaşmış dedesi, ulan deden kadar haysiyetiniz olsa kendi insanlarınızı öldürmezsiniz. bunlara adolf gibi adam lazım ki yola gelsinler misket bombalarını sokacan bunlara
        ···
      7. 7.
        -5
        bu nefret bu ne şiddet bin.
        ···
      8. 8.
        +4 -1
        1040 - 1926 arası şu anki iran cografyası Türk egemenligindeydi 1926larda farslar baskınlıgını kazandı önce biraz tarih ögren bu 1. ikinciside iran nüfusunun yarısı Türk'tür. En az 30 milyon Türk yasıyor iranda iran kürdistanı falan hikaye iran bölünrse anca güney azerbaycan ortaya cıkar Türkiyeden sonra en cok Türk ün oldugu ülke irandır.
        ···
      9. 9.
        0
        Eşek giberek üreyen bir milletsiniz aq, eşekler savaşabiliyoda bizimmi haberimiz yok ...
        ···
      10. 10.
        +1
        Bende diom niye kokuyor burası
        itin biri başlık açmış meğer
        ···
      11. 11.
        +1 -1
        1-) Türk Silahlı Kuvvetleri; Kara Kuvvetleri, Deniz Kuvvetleri ve Hava Kuvvetleri olmak üzere üç ana kuvvetten oluşur. Barış döneminde içişleri Bakanlığına bağlı olarak görev yapan ve sefer durumunda Kara ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesine dahil olan Jandarma ve Sahil Güvenlik ise alt birimleridir. Toplam güç ve sayı bakımından dünyanın 10. NATO'nun 2. büyük ordusudur.
        2-) Türk Silahlı Kuvvetleri’nde (TSK) 345’i general/amiral, 39 bin 511 subay, 96 bin 189 astsubay, 22 bin 945 uzman jandarma, 60 bin 358 uzman erbaş ve 4 bin 218’i sözleşmeli er/erbaş olmak üzere toplam 629 bin 593 personel görev yapıyor.
        3-) Türk Hava Kuvvetlerinde yaklaşık 240 adet F-16 uçağının yanı sıra çok az ülkenin envanterinde bulunan A 400M nakliye uçağı ile havadan ihbar ve kontrol uçağı da yer alıyor. Hava Kuvvetleri Komutanlığında 25 adet T-41D, jet motorlu eğitim uçağı olan T-38 ARI uçağından 68 adet bulunuyor.
        Başlangıç uçuş eğitim uçağı olan SF-260D'den 35, temel eğitim uçuşlarında kullanılan KT-1T'den 40, C-160'dan da 11 adet yer alırken, "Herkül" lakaplı C-130E/B nakliye uçağından 19 adet görev alıyor. Kargo, yolcu, ve ambulans uçağı maksatlı kullanılan CN-235'ten 50, elekronik kalibrasyon uçağı Citation 2'den 2, Cication 7 tipi uçaktan da 2 adet yer alıyor.

        Gulfstream 4, G550 tipi uçakların da bulunduğu Türk Hava Kuvvetlerinde, 7 adet KC-135R tanker uçağı görev yapıyor.

        Bunlara karşı o dağda sersefil yaşayan birkaç bin çapulcuyla mı kuracaksınız devletinizi (!) dıbına koduğum nankör huur çocukları sizi
        ···
      12. 12.
        -3
        Ajajajajahajah. Ulaaa madem bu kadar güçlüsünüz yanıbaşınızda ki güneydoğuyu zaptetsenize o zaman. Oğlım siz nesiniz ne gibimsiniz.
        ···
      13. 13.
        +1
        olm senın ananı bacını gibe gibe asimile ederdik lakin biz insaflı milletiz sizin gibi yedigimiz kaba sıcmayız dıbına kodumun ermenileri. istese devlet sırnagı hakkarıyı tek hava harekatı ıle yerlebır edermı edemezmı?ben soyleyım dıbına bıle koyar ama bız ciddi bi devletiz sizin gibi 3-5 anasın entarısını giymis muallak kılıklı deiliz.bu savas 1000 senede sürse otopraklar bızımdır bızım kalacak. istediginiz kadar yırtının son türk ün kanını topraga dökmeden anca benım dalyannanımın mor basını alırsınız.
        ···
      14. diğerleri 11
    2. 2.
      +2 -1
      adam nüfus konusunda haklı amk. kedi köpek gibi ürüyorlar, bu gidişle 50 yıla kendi ülkemizde azınlık olucaz. bu yüzden çok geç olmadan bunları topyekün kuzey ırak'a sürüp ırak'taki türkmenleri boşalan topraklara yerleştirmek gerekir.
      ···
      1. 1.
        0
        gibişkenlik oranımız az mk en fazla 3 çocuk onlarda 15.
        ···
    3. 3.
      +3
      Üste gozuksun diye yazıyorum

      1-türkiye sizle savasmıyor boyle giderse savasin en agrini goruceksiniz 10 yila sokakta polise tas atiyorsunuz polis sizi vurmuyo bi vurmaya baslasa kürdistan diyemezsiniz ayni sey asker icibde gecerli asker dagda geziyo pkkyi goruyo pkk ates etmesse vuramiyo siz gercekten bi savas dondugunumu sanıhorsunuz huur cocukları

      2-5000 yildir kürtler var devletleri yok yazık lan size tatihsiz bi avuc ilkel insan toplulugu bilme ilme hicbirseye yarariniz yok kafaniz calismiyor nufunusunuz /80 i ucuz iste calisiyor /10 u sadece tipci hukukcu felan zaten kalan /10 uda kürdistani istemiyor dogulu türkler onlar. hadi kurdistani kurdunuz ne tak yiceksiniz ? Tankinizmi var topunuzmu var ? Kurulduktan sonra topraklariniz bol bol tsk tarafibdan vurulcak.
      3-kurtulus savaainda veya canakkalede birlikte felan savasmadik istersen git canakkaleye kendi gozlerinle gor huur cocugu seni ! Yok size hak
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster