/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    0
    PKK ya destek verdiği için mi vur emri veriyor ???Daha önceden de işid ve daiş e yardım ediyor diyordunuz akp onları bombalıyor dahada yardım ediyor diyorsunuz!
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      Sen yanlış anlamışsın yardım ediyor demiyoruz, tırlar yakalanıyor. Biz sadece gördüğümüzü inkar etmiyoruz.
      PKK yı bugün vurduğu için seviniyorsunuz ya sorsam sana kim dağdaki teröristleri davulla zurnayla karşıladı? Diye
      Ya da gezi için tomaları yığan hükümetin kürtler taksimde apo posterleriyle dolaşırken neredeydi?
      apo yakalandıktan sonraki süreçte 2002 de vurulabilecek bir tek kürt militan bile kalmamıştı. Neden ve nasıl tekrar güçlendiler? Buna kafanızdaki cevap basit dış güçler yardım ediyor der kurtulursunuz. Dış güçler apo yakalanırken, Pamukoğlu teröristleri avlarken niye yardım etmiyordu.

      Sizin sorununuz şu dostum dexer ne derse desin(kanıt göstermeden)inanıyorsunuz.
      Biz kanıt göstersek dahi umrunuzda olmuyor. Bak yukarda pavlovun köpeğinden bahsetmiştim;
      http://www.sosyalbilim.co...ploads/2013/10/Pavlov.jpg
      ···
    2. 2.
      +2
      pkkya destek veren çözüm süreci diye pkkyı 10 yıldır güçlendiren ben miydim amq ? şimdi adamlar her yerde bomba patlatıyor devleti tehdit ediyor. adamlar dexerten iyi yalancılık kapmışlar aşikar gerçekleri bile inkar ediyorlar pes.

      o vur emrine gelince dexer başkan olup ülkeyi krallık düzeneğine geçirebilmek için hdp denen terörist uzantısı paritiyi kurdurdu. onlar apoyu hapisten çıkar pkkyla anlaş biz sana başkanlığı verecez dediler yani şartları vardı. dexerte tamam başkanlığı verin dedi ve böylece çözüm süreci altında tayyibin başkan olma sürecine girildi. ne var ki işler tayyibin istediği gibi gitmedi. hdpden destek bulamadı şimdi pkkyı bombalıyor hdpyi yıldırıp başkanlık için destek vermeye zorluyor. amerika da rahatsız bu operasyonlardan. meselenin özü bu amq cahili seni.
      ···
   tümünü göster