/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    0
    ulan adama bak asıl kendi ideolojisini bilmeyen adama bana gelmiş ideolojisini bilmiyor diyor..
    ulan sen güya vatansever değil misin? istemez misin yerli firmaların büyüsün , gelişssin, istihdam sağlasın ülke önemisi gelişsin vb..
    eee senin mantıgına göre türk sermayesinin gelişmesi milliyetçilerin istedigi bir şey.. madem bunu istiyorsun neden gidip yabancı sermayeye ait malları alıyorsun, yoksa mal mısın? neden ingiliz sermayesini besliyorsun türk sermayesi varken... kalitesiz üründe olsa sonucta para ülke içinde kalsın yabancıya gitmesin algısı milliyetçiliğin temelidir ki milliyetçiliğin cıkıs noktası bu ( bknz vermim ama git ulusal pazar ve milliyetçilik ile ilgili kitapları oku)

    bende diyorum ha türk sermayesi ha yabancı sonucta bireyler toplum üzerinden kar saglıyor benim için ne önemi var markanın ırk menşeii ha ne farkı var...

    ama yok hala gelmiş adam ideolojisini bilmiyeee yaaa diye ergen kafasında laf sokmaya calısıyorsun... neymiş kapitalizm karsıtıymışız ondan starbucks a mc e niye gidiyorsun diye eleştiriyor... lan mal cocuk türk sermayesi işçiyi ezmiyor mu? hangi sermaye ezmiyor işçiyi.. bunun türkü ingilizi mi var ha lise terk misin nesin... neyse devam et sen..
    ···
   tümünü göster