/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +5 -7
    la bu alagavatlar da işlerine gelince 'türkiye laikturr laik kalacak' diye anırırlar işlerine gelmeyin 'islam ülkesiyiz:((' diye aglarlar. devletin dini islammış yazmış bi de asdasda yaş max 13 karikateistte takılan sivilceli bi ergen.

    ulan alagavat ateyiz bin bu ülkenin hiçbir sosyal yapısı, egitimi,siyaseti, yönetimi kısaca aklının alabilecegi her yapısı laikliğe göre düzenlenmiştir ,islamın i'si yoktur. Yani ne kadar taksak (abartıldıgı kadar degil dünyanın her ülkesi böyle aşagı yukarı cahil ateyiz ne bilsin) bu sizin sisteminizin bi ürünü islamın degil ,islamın yaşandıgı Osmanlıda mahallelerde sadaka kutusu agzına kadar para dolsa bile ihtiyacı olmayan almazmış öyle bi yüksek kültür varmış o düzenin yerine laikligi koyan siz alagavatlarsınız. Bozuk düzenden dogru çark çıkmaz amk ergen ateyizi bugun yaşanan herşey senin agababalarının eseri .

    hadi şimdi gibtir git karikateistte 'islamm çok kötü yeaaa olmasa kesin kız giberdim :((' diye ağlaş ergen panpalarınla..
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      helal panpa duygularıma tercüman oldun
      ···
    2. 2.
      0
      e laiklik gelmeden yapısı bozulmaya başlamadı mı Osmanlının ? Osmanlı yıkılmadan bozuldu ahlak yapısı nasıl bozuldu ? çünkü ülke geriledi millet açlık çekmeye başladı. ahlak sisteminin dinle alakası yoktur kardeşim. bir ülke ne kadar kalkınmışsa ahlak sistemide o derece yükselir.
      ···
   tümünü göster