/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +4 -21
    arkadaşlar kabul edelim. şu an görev başındaki hiçbir paşamızın öyle etkileyici bir başarısı yok. nerede cumhuriyet dönemi'ndeki, ittihat ve terakki dönemi'ndeki türkçü paşalarımız; nerede şu dönemin basiretsiz paşaları. elini sallasan bir mareşale, olmadı bir meydan muharebesi zaferi ifa etmiş komutana, kumandana çarpardı. sorarım sizlere, bugün genelkurmay başkanlığı kurumundaki hangi hiyerarşik mevkide meydan muharebesi kazanmış anlı şanlı bir TÜRK paşası var?

    yok, bir türk olarak utançla söylüyorum ki yok. ancak bu ülke sınırları içerisinde yaşayan, tamı tdıbına 3 meydan savaşı kazanarak büyük mareşal ünvanını almış bir cengaver kumandan, bir babayiğit serdar, bir ulu önder var. evet, siz de biliyorsunuz. bu kişi şüphesiz ki serekaniye, kobani ve haseke meydan muharebelerini kazanarak alnının teriyle mareşalliği hak etmiş, tırnaklarıyla kazıya kazıya almış sayın abdullah öcalan.

    yetkililer şunu iyi bilmeliler ki sayın öcalan gibi bir askeri dehanın şanlı türk ordusunun başına geçmesini engelledikleri her an turan ülküsünün istikbalinden çalınmaktadır. eğer sayın öcalan genelkurmay başkanı olarak arz-ı endam etmezse, bu terör belasından daha çok başımız ağrır, ocaklarımıza daha çok ateş düşer, söyleyeyim ben...
    ···
   tümünü göster