/i/Devlet

  1. 1.
    +28 -19
    doğuda (kürt) ve iç anadoluda (anadolu çomarı) yaşayan insanlarımıza bunları uygularsak 60 yıla daha güzel bir türkiye'ye uyanabiliriz.

    -çocuğu 3 den fazla olan bütün insanları kısırlaştıracağız.

    -doğan 3 çocuktan en küçük 2 çocuğu devlet alıkoyacak, 1 tanesi ailesinde kalacak. eğer ki aile 3 çocuk yapamamışsa bütün çocukları alacağız beyler yoksa bu iş yürümez.

    -reformdan sonra yapılacak çocukların hepsi alıkonulacak, reform sonrası aile de alıkonulmuş çocuk sayısı 1'i geçerse aile kısırlaştırılacak. (bu kural reforma kadar çocuğu olmayan insanlar için geçerli, kısırlaştırılmayacaklar ama çocukları alınacak)

    -çocuklar 7 yaşından büyük ise, alıkonulup batı şehirlerindeki normal okullara dağıtılacak.

    - 7 yaşından küçük olan çocukları eğitim kampüslerinde kültürlü ve medeni bir şekilde yetiştireceğiz. (sözde kolay demeyin amk, evet bugün de okullarda da kültür ve medeniyet eğitimi veriliyor ama bütün iş ailede bitiyor. aile kültürünü değiştirmeden okulda kültür ve medeniyet empoze etmek imkansız, biz çocukları ailelerinden alıkoyacağımız için çocukların baz alacağı bütün karakteristik yapı okullarda olacak)

    - 20 yıl sonunda yetiştirilen bireyler 10 yıl boyunca batı şehirlerinde yaşatılacak.

    -10 yılın sonunda ise alıkonuldukları şehirlere gönderilecekler.

    -iç anadolu ve doğu anadoluda kalan çocuk nüfusun tekrar üremesine izin verilmeyecek.

    iç anadolu ve doğu anadolu'da yaşayan nüfus yaklaşık 40-50 senede tükenir, reform sonrası alınan çocuklar için de bi 30 yıl harcanırsa zaten bu iş 60 yılda biter.

    60 yıl içerisinde değişik şiveleri olmayan, düzgün ve saygılı bir türkçe ile konuşan kürtler, akpartiye oy vermeyen iç anadolulular görebileceğiz arkadaşlar. iç anadolu ve doğu anadolu avrupa medeniyetleri ile rekabet halinde olacak.

    teşekkürler.
    ···
   tümünü göster