/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +2
    Zaten hayatımın özellikle son 1 senesinde kadınlara olan bütün saygımı kaybetmek üzereydim, oldu diyebilirim. Sahi beyler ne işe yarıyor bu kadınlar? iyi üniversitede okuyup iyi eğitim alanları, idealleri olanları kastetmiyorum ama ülkemizdeki kızların yüzde 95 i neden yemek içmek ve sıçmaktan başka bir halt bilmiyor? Amk kültürsüzleri, zaten eziklik kanlarına işlemiş, bir erkek görünce konuşmayı bile beceremezler de yaptığım espriyi bile anlayamayacak mallarla dolu etrafım.

    Neyse konuya geleyim, scorp. Ulan buradaki kaşarlar kadınlara olan tüm saygımı iyice kaybettirdi. Bir kızın "abazayla çapkın arasındaki fark" ı tanımlarken kullandığı cümle aynen;
    "Ya mesela çapkın adam loca kapatır, kızın masasına şişe gönderir. Altında yatan mesaj da, şimdi bu şişe bana giriyor, gecenin ilerleyen saatlerinde de ben sana gircem"
    Şimdi bu zütüne ve gecesine bir şişe fiyat biçen mal mı huur? yoksa mecbur kalıp para karşılığı ilişkiye giren kadınlar mı? Ayrıca bu kız hayatının ilk 20 yılında baba, sonrasında da koca parası yiyeceği için muhtemelen hayatı boyunca 1 geceliğine bile loca kapattıracak para kazanamayacaktır, fahişeliğe başlamadığı sürece.

    Bir de ezikliği öyle kabullenmişler ki: espriyi erkek yapar, hesabı erkek öder diyorlar. Bir insanın kendi karnını doyuramayıp başka birine muhtaç olması ne kadar ezik bir durum lan. Allah bizi de ilerde görüşüm değişir de evlenirsem doğacak kızlarımı da böyle huurlardan korusun.
    ···
   tümünü göster