/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +26 -4
    neyse yavaştan ders oturuyorduk bununla.

    çalışma ortdıbını da anlatıyım size, burdan çıkıyor bir kaç olay çünkü.
    salonun ortasında bir masa var. iki tane sandalye var dip dibe. birinde ben, birinde de zuhal abla oturuyoruz. ama cidden dip dibe beyler, dizler hep temas halinde.

    masaya yerleştik. kitapları çıkarttık. açtı kendi önüne kitabı. tek tek gösterdi soruları vesaire. kitap bunun önünde duruyordu, kendi önüme alarak bir tane soruyu çözdüm ben buna, anlattım.
    diğerine baktım aynı tip soru. dedim ki zuhal abla bunu da sen çöz bak burda anlattığım gibi olucak.
    tamam dedi bu aldı kitabı önüne. çözmeyi denedi fakat çok ufak bir hatası var bir yerde. bende hiç kitabı önüme çekmeden, direkt uzandım. şimdi hayal edebildiniz mi bilmiyorum. ama ben elimde kalemle kitaba uzanınca, benim kolum bunun göğüslerine temas etmeye başladı.
    şimdi ne kadar abla görürsek görelim. 18 yaşında, hayatında kız memesi ellememiş bir adamız sonuç olarak. e allahı var göğüslerde iri. böyle temas olunca bende yavaş yavaş bir hareketlenme oldu. ama zuhal abla bunun farkında mı bilmiyorum. her neyse ben soruyu gösterdim ona o şekilde, anlattım.o gün sadece böyle bir temas oldu, diğer yerleri anlatmadan geçiyorum sıkılırsınız zaten,en son ne zamanlar çalışacağımızı kararlaştırdık en son. ertesi gün yine okul olduğundan gibe gibe gittim eve saat 11 gibi.

    eve gittim ama o an da aklımdan çıkmıyor dıbına koyim. evdekilerde uyumaya başlayınca, ben çıkarttım malafatımı, bir güzel asıldım. hayatımda öyle boşalmamıştım beyler. 5 yıldır profesyonel otuzbirci olan ben, ilk gerçek kadın memesini düşünüp düşünüp attırmıştım. o an peteği falan unutup zuhal ablayı düşünürek uyudum.
    ertesi sabah okul klagib. burları geçiyorum hiçbir tak yoktu okulda, sınıf ortasında el şakası yapan muallak kılıklılar mı dersin, arka sırada çıkartıp derste asılanlar mı, sürekli toplanıp fısıldaşan kızlar mı. tam bir kültürsüzlük abidesiydi yani dıbına koyduğumun yeri.
    ben yine döndüm eve. bugün dershane de yoktu.
    dershaneni olmadığını düşününce bir mutlu olmuştum. fakat aklıma petek geldi tekrardan. ulan niye aklıma gelmemişti ki? şimdiki deyimle bir stalk yapıcaktım kızı. whatsapp durumudur, facedir twitterdır bir baktım. sevgilisi olduğunu gösteren bir işaret yoktu aslında. ama daha flört ediyor olabilirlerdi. yani hiçbir şey kesin değildi. bu sebepten içim hala buruktu. neyse giberim lan dedim(sadece lafta tabii) biraz ders çalıştım. bugün zuhal ablayla dersimiz yoktu. en son kitaba devam ederek uyudum.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +50 -13
      ulan asosyal adam doğru düzgün muhabbetinin bile olmadığı kızdan numarasını ne ara aldı da whatsapp durumunu inceler oldu kodumun yalancı kekomançisi seni. anlıyoruz, asosyallik prim getiriyor bu sözlükte. herkes kendinden bi şeyler bulacağını düşünerek okuduğu için bu yönde sallıyorsun sen de ama üsturuplu salla, az da olsa inanabilelim amk.
      ···
      1. 1.
        +19 -10
        ya kardeş kafan hiç mi çalışmıyo mk. en kötü arkadaşından almıştır sonuçta?
        ···
      2. 2.
        +7
        Çek 31 ini sus önemli olan evrenin sana bu hikayeden sonra 31 mesajı verip vermediğidir
        ···
    2. 2.
      +5
      Ayni whatsapp grubunda olmus olamazlarmi aq
      ···
   tümünü göster