/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +173 -27
    Bugün işe gideceğim yine açlıktan ağzım kokuyo bindim minibüse. Ayakta gidiyorum iş gidiş saati olduğu için tıklım tıklım. 1-2 durak geçti yaşlı bi amca bindi elinde bastonu ağzı yüzü ter içinde "bi rami alır mısın evladım ?" dedi ama sesi titreyerek. 1 durak daha geçti şoför "Delikanlı şu yaşlı amcaya yer ver bak çok yorulmuş" dedi. Bu amk veledi de kulağında kulaklık iphone siyle oynuyo. "Banane hacı ilk ben geldim vermem ben yerimi yaaa" dedi. Arkadaki huur liseli veledlerimizde "Ooo aga ne laf yaptın bee" "Bakalım bu lafa ihtiyar ne diyecek ??" fln dedi. Yaşlı amca da mütevazi "Gerek yok evladım yer vermesine" fln dedi. Şoför tekrar "Kalk da otursun adam" dedi. Bu tekrar "Para verdim kalkmam yerimden yaaa" dedi. Adam yol boyunca ayakta gitti kimsede kalkıp yer vermedi ve hiç şaşırtıcı değildi ki ben ve amca hariç herkes liseliydi.

    Daha bitmedi tabiki de amk ben dururmuyum ?? Tuttum veledi kolundan çektim kaldırdım bu hemen oturmaya çabalıyo fln. Yaşlı amca da mütevazi ya zorla oturttum adamı. Bu velet de "Bittin sen babam Sedat Peker le arkadaş bittin" fln diyo. Başladım hatur hutur gülmeye arkadaşları da gacuk gucuk gülüyo biri çıktı "Yanlış yaptın lan" dedi ben daha da gülmeye başladım şoförde gülmeye başladı. Şoför "çıkın lan arabadan" dedi bunlar da "paramızı verdik yhaaa" diyo verdi ellerine 1 er lira açtı kapıyı kovdu bunları amk asD:a:Das:Das.

    Ulan biz liseliyken böylemiydik yaşlılara hürmet ederdik boş minibüse ayakta giderdik birileri gelir de yer isteyemez diye. gibeyim böyle gençliği.
    ···
   tümünü göster