/i/Telefonlar

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    -1
    beyler biliyorsunuz ios 7 de eskimeye başladı ve yeni uygulamalar ios 8'e ve yakında çıkacak olan ios 9'a göre optimize edildiğinden dolayı app store uygulamasına gelen uygulama güncellemelerinde uygulamanın patlama olasılığı artıyor. kitlesine önem veren uygulama geliştiricileri bu konuda daha hassas ancak bilmem ne gibim ugulaması yapan geliştirici bu durumu pek giblemiyor ve geliştirdiği uygulamasını daha çok ios 8 de çalışacak şekilde geliştirmek istiyor.

    diyelim google maps uygulamasını güncellediniz ve çalışmadığını farkettiniz. ben daha önceden güncellemeleri toplu olarak itunes'dan yaptığım için itunes eski uygulamayı güncellemeden sonra çöpe göndermişti, ben de lazım olur diye çöpten alıp bir dosyaya yedeklemiştim.

    yaptığım tek şey itunes'daki yeni google maps'i silmek ve yedek aldığım eski sürüm google mapsi itunes'daki uygulama kısmına sürüklemek. eski çalışan uygulamayı iphone'a atmadan önce iphone'da bu uygulamanın olmaması lazım, sonrasında iphone'u itunes tanıtıyoruz ve eski uygulamayı yüklüyoruz.
    ···
   tümünü göster