/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 51.
    +7
    panpa en işe yarar çareleri yazıyorum

    1-ülkü ocağına git en garantisi
    2-hiç acıma bir vuruş tekniği var kardeşim adamın tam boğazının ortasına sertçe vur kıkırdağı kırarsan ölür kırmazsan nefessiz kalır yere düşer hiçbirşey yapamaz.
    3-kavgaya yavaş girme tüm hızınla koş ve taşşaklara en hızlı tekmeni salla.
    4-sakın arkadan saldırmalarına izin verme zütü kollayacaksın 3 kişi dalıyorlarsa hepsini göreceksin biri arkadan seni tuttumu olay biter
    5-en hassas bölgelerden biri de burundur yumrukların hızlıysa 2-3 saniyede hepsinin burnuna birer yumruk sallayabilirsin ağlama noktasına gelirler.
    6-en mantıklısı. VUR KAÇ panpa birine çok sağlam vur ama öyle vur ki yerden kalkamasın mesela kulak arkası boğazına veya burnuna çok sağlam bi yumruk patlatırsan yere yığılır ya ölür yada kemikleri kırılır.
    7-çevik ol kardeşim. çevik olmazsan ne hızlı kaçarsın ne hızlı vurursun.sen 1 vurana kadar onlar 150 tane vurur. sağlam olsanda hızlı olmazsan yannanı yersin. benim 150 boyunda bir liseden arkadaşım vardı deli ali derlerdi kavgada yerinde durmazdı 3 kişiyi tek başına dövdüğü olmuştur rüzgardan hızlı hareket ediyor amk evladı.

    en mantıklısı ise...
    erkekliği, şerefi,toplumun erkek adam cesur olur söylentilerini gibtir et...
    git ve özür dile. çok mantıksız değil mi amk onlar suçlu olsada git abi ayağına yat özür dilerim falan affedin de sadece güler dalga geçerler sonra istersen tek kıstırınca döversin veya bu fırsattan yararlanarak arkadaş olursun onları da kavgana çağırırsın.
    çakı alacaksan omuza veya bacağa sapla ve geri kaç.
    ···
    1. 1.
      +5
      o huur çocuklarından hayatta özür dilemem amk en azından dayak yesemde 3 kişiydiler derim
      ···
   tümünü göster