/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1426.
    -2
    Olum git lan insan gerçekten sevdiği birini kıskanmaz beyler bunu tüm kitaplarda okuyabilirsiniz kurt mantolu madonnadan kardeşimin hikayesine seven candan seven insan kıskanmaz beyler onu candan sever abi demekki seninki o kadarda büyük bir aşk değilmiş bunu üzülerek söylüyorum. Lütfen kızma
    Eyvallah
    ···
    1. 1.
      +2
      panpa yanlış anlamada bence gerçekten seven insan kıskanır çünkü o sevdiği diğerkilerden ayrıdır.. daha bir özeldir sadece onun olmasını ister başkalarının değil..

      kitaplarda hayat gibi fakat tamamen hayatı yansıtmazlar.. tamam aynı hayat gibi bir yerde başlayıp bir yerde biterler ama kitaplardaki kurguları hikayeleri devam ettiren tek bir kişi vardır, yanii bir yazarın kitabını gidipte başka bir yazar devam ettirirse hikaye, kurgu bozulur anlatım da bozuklar oluşur değilmi?(bence yanlış düşünmüyorum)

      hayat da öyledir kendini sadece sen yönetirsin kendi hayatının yazarın sensindir ne istersen o olur ama karşına gerçekten sevdiğin aşık olduğun biri çıktımı durumlar değişir, çünkü hayatını artık yarı yarıya paylaşmış olursun çoğu zaman fedakarlıklar yapıp senin hayatında onun etkisinin olmasınada izin vermek zorun da kalırsın..

      estağfurullah niye kızayım..
      ···
   tümünü göster