/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1426.
    0
    panpa en son partında duygu hayatta nerde olduğunu bilmiyorum şeklinde okumuşum şimdi tekrar baktım yok öyle bişey akşam yemeğini yemedim heralde ondan olsa gerek

    devlet hastanelerinin allah belasını versin saat akşam 10da gidiyorum kalbimin sıkışıyor ölüyorum diyorum ekgye sokup kan alıp bir gib yok diyorlar (kan sonuçları için 2 saat bekletiyolar) sonra gece 3te gel diyorlar gece 3te doktorun karşısında yalvarıyorum kalbim sıkışıyor diyorum bunun bişeyi yok ki diyorlar. öyle taktan bir yer. ben yazdığın yalandır demedim hiç bir zaman öyle bir şey düşünsem onu demek yerine hiç okumam zira burda okuyanların da aklını bulandırmam. sadece belirtmek istediğim klişe bir talihsizliğin sizin başına gelmiş olmasıydı.

    duygu şuan bir yerlerde yaşıyo bakarsın belkide şuan hikayeyi okuyo * (bu gülüşü ilk defa incide yapıyorum) ama senin yanında değil işte bu bizi üzüyor.

    yalnız panpa daha önceki entrylerinde duygudan ayrıldığın hakkında spoiler verdin onun nerede yaşadığı ne yaptığıyla ilgili bir spoiler vermedin diye hatırlıyorum yamuluyor muyum yoksa?

    edit: bu arada kalbimin sıkışmasındaki tek neden gaz çıkartamammış yani bildiğin gaz sıkışmasıymış o gaz sıkışması bana 10 gün eziyet çektirdi işin kötü tarafı kaç tane doktora göründüysem hiç biride bir gibin yok deyip yolladı
    ···
   tümünü göster