/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1451.
    +4
    panpalar telefondan yazıyorum şuan evde yada şirketde değilim bu sebeple enteryleri zor ve geç yazacam, evden çıkmadan önce hikaye hakkında aklınıza gelebilecek her türlü soruyu cevaplayarak uzun bir yazı yazdım..

    biliyorum bu soruyu sormak enterylerinize göre gerçekten çok saçma ama aklımda şöyle birşey var hikayenin geri kalanını anlatmadan bu yazdığım yazıyı bir kaç part halinde veya tek part olarak paylaşabilirim.. gerçekten çok uzun bir yazı oldu word'den yazdım..

    eğer bu yazıyı paylaşmamı isterseniz yarın eve gidince paylaşacam sadece fikir almak için yazıyorum, nasıl yapayım diye size danışmak istedim? yarın geldiğimde görenler cevaplarsa mutlu olurum...
    ···
    1. 1.
      +2
      Panpa yarin eve gidince paylas ayrica panpa alindigin kisiler varsa soyle direk bunu benden veya baska birinden.Ve eger gercekten hala Duyguyu seviyorsan sonuna kadar git arkasindan onun icindede sana karsi sevgi vardir ve bu kadar yasanmislik nasil bite bilirki ben hala nasil ayrildiniz anlamadim panpa
      ···
    2. 2.
      +1
      tamam panpa şimdi isminle birlikte not aldım +1 olarak işaretledim diğer panpalarda yazsın ona göre onu paylaşacam yada en son paylaşacam..
      ···
    3. 3.
      0
      yaz panpa
      ···
    4. 4.
      0
      Panpa yapma etme, o yazdığın soruların cevabını, sen hikayeyi bitirince biz sorunca cevaplarsın. Gözünün yağını yiyeyim, olduğu gibi gideriyle devam et hikayeye. Ulan işin mi var git işini yap. Gerek 1 ay beklerim ama hiç bir şey atalamadan yaz be panpa.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster