/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +15 -3
    sonra denize girdim bu kızlar kıyı denecek yerlerde takılıyolar.ben baya acıldım bunlara göre uzagım bu kızlarıda pek giblemiyom acıkcası neyse ilerlerde yarım saat felan yüzdükden sonra kıyıya dinlenmeye doğru cıkıyom.bu kızın biriside diğerine su fırlatıyodu. diğeri kacayım derken geldi bana carptı.aa cok özür dilerim ya felan dedi. sorun yok dedim gülümsedim. neyse kıyıya cıktım oturuyom kızlarda denizden cıktı bana carpan geldi bana yakına oturdu. tekrardan özür dilerim kardeşim hiç rahat durmuyokı felan dedi. bende olsun sorun değil felan dedim.tek mi geldin dedi evet dedim. tekte zevkı cıkmıyorki ya dedi.ben zevk icin değil evim yakın spor amaclı geliyom dedim. sonra birazda beraber yüzelim mi dedi siz girin ben birazdan gelirim dedim tamam dedi denize girdiler. kızları hala pek sıklemıyom neyse 5dk oturdukdan sonra yanlarına doğru yüzmeye basladım.
    ···
    1. 1.
      +17
      Nick-entry
      ···
    2. 2.
      +10 -8
      "Kaçayım derken bana çarptı " ilk okumada çarpanın su değil kız olduğunu anlayan var mı beyler
      ···
      1. 1.
        +2
        ben anladim ama yalan soyluyor oç :D
        ···
      2. 2.
        +3 -1
        bak azgın imam kardeşim senin dıbına korum neden dersen FELAN diye bir kelime yok türkçede sıfatını gibtiğim dıbına ters parande attığım anladın mı FELAN değil o FALAN FALAN .!!
        ···
      3. 3.
        +3
        bak am arayan kaz kardeşim senin dıbına korum neden dersen PARANDE diye bir kelime yok Türkçede sıfatını gibtiğim dıbına ters PARENDE attığım anladın mı PARANDE değil o PARENDE PARENDE.!!

        şimdi gibtir git burdan
        ···
      4. 4.
        +1
        Beni çugularımla yalnız bırakın beyler
        ···
      5. diğerleri 2
    3. 3.
      +12
      http://inciswf.com/1295967059.swf
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster