/i/Devlet

  1. 1.
    +3
    ne için kanına dokunuyo, devletinde yannan kürek işler yaptıkları için. peki devletinin pek gibinde mi durum? 40 yıldır inine girdik çıktık bombaladık güya, aynı tak aq. ben elime boncuk tabancası alıp çıksam geyiğine meydana, o tabancayı zütüme sokar mı devlet sokmaz mı? bunlar bazukayla geziyor aq, devlet görmüyor mu bilmiyor mu bunu? devletin istediği bu, orada pkk işini döndürsün.

    devletin gibinde degiliz , ölmüş müsün, sinir mi yapmışsın, dağa mı çıkmışsın. şimdi dağa çıkıp bu muallaklere, ne için sıkacaksın? "devletim beni giblemiyor, ama ben devletim için yapıyorum" mu diyeceksin? imana mı gelecek devlet, haa tamam mı diyecek?
    ···
    1. 1.
      0
      peki böyle diyorsun da. ne olacak ? hiçbirşey yapmadan duracakmısın ?
      ···
      1. 1.
        +1
        kaç yaşındasın bilmiyorum. yaşın ilerledikçe devletin onyıllarca yıl 3-5 gavatın dümeni dönsün diye yönetildiğini görmeye başlarsın. halk aç kalsın, cahil kalsın, yönetmesi daha kolay olur politikasını görürsün. devletin öyle gösterildiği gibi tozpembe, vatandaşını seven sayan bişey olmadıgını görürsün. devlet dediğin sen olmalısın aslında, senin vergin, senin atadıgın adamlar. ama bu ülkede devlet seni şekillendirmeye çalışır tersi olması gerekirken. devletine olan inancını azalt, sen kendi ekmegine bak.
        ···
    2. 2.
      +1
      devleti bizim eğitmemiz lazım iyi çocuk modundan çıkması lazım kuralları katı olması gerek açın izleyin rusya daki terör operasyonlarını adamlarda gram acıma yok 2 dk tık diye indirip çıkıyorlar güçlü devlet böyle olur herkesi memnun etmeye çalışıyoruz olan bize oluyor .. aynı şekil amerika hiç affetmiyorlar tık diye indiriyorlar kimse bir şey diyor mu onlara biz neden korkuyoruz gerekirse 7 düvelle yine çarpışırız amk..
      ···
      1. 1.
        0
        3.2 haklı.
        3.2.1 pkk denen it sürüsü ile kapışamayan siyasilerdir.
        ···
   tümünü göster