/i/İnanç

İnanç
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    Valla birader problem sanki iq değil de bizim halkta alışkanlık haline gelmiş olan tembellik gibi. Okumama tembelliği!Örnek veriyim bak bayağı yaygın sonuçta.Bu memlekette o kadar çok türbelere giden varki oysaki kur'an da şefaat kabul edilmez yazar.

    bakara - 48 : Öyle bir günden sakının ki o gün hiç kimse başkasının yerine bir şey ödeyemez, kimseden şefaat kabul edilmez, hiç kimseden fidye alınmaz.
    ···
    1. 1.
      0
      Allah'tan başka hiçbir ilâh yoktur. O daima diridir (hayydır), bütün varlığın idaresini yürüten (kayyum)dir. O'nu ne gaflet basar, ne de uyku. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. izni olmadan huzurunda şefaat edecek olan kimdir? O, kullarının önlerinde ve arkalarında ne varsa hepsini bilir. Onlar ise, O'nun dilediği kadarından başka ilminden hiç bir şey kavrayamazlar. O'nun kürsisi, bütün gökleri ve yeri kucaklamıştır. Onların her ikisini de görüp gözetmek O'na bir ağırlık vermez. O çok yücedir, çok büyüktür.

      Rabbiniz o Allah'dır ki, gökleri ve yeri altı günde yarattı, sonra arş üzerine istiva etti (onu hükmü altına aldı), işi tedbir eyliyor. O'nun izni olmaksızın hiç kimse şefaatçi olamaz. işte Rabbiniz olan Allah budur. O'na ibadet ediniz! Hâlâ düşünüp ibret almayacak mısınız?

      Öyle bir günden sakının diyo o gün kimseden şefaat yok Kuran'da şefaat yoktur demiyor yukarıyı oku onun izni olmadan şefaat yok.
      ···
   tümünü göster