/i/Anket

  1. 26.
    +6 -1
    1- bizim dizilerimiz aşırı gibko, onlarınkisi kaliteli.
    2- bizde bilimin b'si yok çünkü diyanet işlerimiz bütün parayı sömürüyor ve camii yapmaktan başka bir gibim yapmıyor, geri kalan parayı da artık ne yapıyor bilinmez. batı ülkelerinde ise bilimin alası yapılıyor.(bunları ateist olduğum için söylediğimi sanmayın, gayet dinimde bir insanım.)
    3- bunun gibi sebepler yüzünden özentiliğe başvuran gençlerimiz.
    4- bu sebepler yüzünden kendimizi ezmeye gerek var mı ? hayır. batıdan istediğin şekilde faydalan, bilgilerini kullan fakat onları kendinden üstün görme. kendimizi ezmeye gerek yok.
    şimdi diyeceksiniz ki ama dizilerimizi vs.yi ezdin. bizdeki gibko yapımcıları falan göklere çıkartıyorlar ve bu tüm türkiyeymiş gibi anlaşılıyor fakat türkiyedeki her insan o kadar salak değil, hadi eyvallah.
    ···
    1. 1.
      +2
      Bizim insanımız sonradan görme + mal kafa oldugu için al fakirini al koy mercedese 10 gün sonra fakirleri hor görmeye başlar şimdiki ergenlerimizde öyle işte rampa saç küpe kısa kot şort uste kolsuz t shirt çekince kendini önemli tak görüp triplere giriyor
      ···
      1. 1.
        0
        panpa ne yapsın osmanlıda ilkleri biz alamadık avrupadan maalesef ama bu algı yavaş yavaş yıkılıyor sorun şu elden kültürde gidiyor onlara ilki veren amerika oluyor maalesef
        ···
   tümünü göster