/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    +1
    Bu tamamen şeytani bir düşünce kardeşim.
    Hz. muhafazid sadece Allah'ın vahyettiğini bize söylemekle görevli.

    16:82 Yüz çevirirlerse, sana düşen, yalnızca (mesajı) açık bir biçimde iletmektir.

    29:18 Yalanlarsanız, sizden önceki toplumlar da yalanlamışlardı. Elçinin görevi ancak açıkça bildirmektir

    25:56 Biz seni bir müjdeleyici ve uyarıcı olmaktan başka bir görevle göndermedik.

    Ayetler gayet açık değil mi? Abdest de kuranda anlatılır.

    4:43 Gerçeği onaylayanlar! Sarhoşken, ne dediğinizi bilinceye kadar, yolcu olanlar hariç cinsel ilişkiden sonra yıkanıncaya kadar namaza durmayın. Hasta veya yolcu iseniz; yahut biriniz tuvaletten gelmişse veya kadınlarla cinsel ilişkiye girmiş olup da su bulamamışsanız, temiz ve kuru bir toprağa niyetlenin. ALLAH Affeder, Bağışlar.

    5:6 Gerçeği onaylayanlar! Namaza kalktığınız zaman, yıkayınız: Yüzünüzü, dirseklere kadar ellerinizi. Sıvazlayınız: Başınızı. Ayaklarınızı da topuklara kadar... Cinsel ilişkide bulunmuşsanız yıkanınız. Hasta veya yolcu iseniz; yahut tuvaletten gelmiş veya kadınlarla cinsel ilişkide bulunmuş ve su bulamamışsanız, temiz bir toprağa yönelip yüzünüzü ve ellerinizi onunla sıvazlayın. ALLAH size güçlük çıkarmak istemez. Ancak sizi temizlemek ve üzerinizdeki nimetini tamamlamak istiyor. Olur ki şükredersiniz.

    Namaz da gayet açık şekilde anlatılır, edilen dualar gerek inananların gerek de peygamberlerin ettikleriyle örneklendirilir. Rüku, secde, kıyam anlatılır.
    Bence sen şu kuran ı düzgün bir mealden adam akıllı bir oku, anla sonra gel tartışalım burda, istediğin soruyu sorarsın sonra bana.
    ···
   tümünü göster